Hopp til innhold

Endelig er BORIs juleforestilling tilbake!

Året juleforestilling for BORI-medlemmer er Jakten på Juleskurken på Lillestrøm Kultursenter onsdag 24. november kl. 18:00.

Familiemusikalen Jakten på Juleskurken er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Handlingen starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter Jakten på Juleskurken!

BORI-medlemmer betaler kun kr. 175 pr billett denne kvelden. Ordinær pris er kr 425 for voksen og kr 395 for barn.

Billettene legges ut for salg mandag 11. oktober kl. 16:00. Maks 4 billetter pr. medlem. Billettene kan bestilles hos Lillestrøm Kultursenter på telefon 64 84 55 50 eller kjøpes ved fremmøte på Lillestrøm Kultursenter.

Forkjøpsrett på 1 leilighet i Brøter Terrasse

Leil.nr. A2-203 er resolgt, og du som er medlem av…

Borettslag: Svar på det du lurer på

Hva er forskjellen på borettslag og sameie? Hva er…

Nyhetsarkiv