Hopp til innhold

Lørenskog Stasjonsby – 2 nye hus legges snart ut for salg – bruk forkjøpsretten din!

Nå legges det snart ut 2 nye hus på Lørenskog Stasjonsby – Pallplassen, og du som er medlem har en unik mulighet til å kjøpe en flott bolig før ordinær salgsstart.

 

Dette salgstrinnet består av hus G og L med til sammen 53 leiligheter. Det vil bli en god miks av leilighetsstørrelser, fra 2-roms på 37,5 kvm til 5-roms på 116,5 kvm. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av markterrasse eller balkong. Boligene blir listefrie rundt vinduene, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flistyper på badet uten ekstra kostnad. Det blir underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer. Beboerne kan også nyte godt av en kombinert smørebod/sykkelverksted.

Kun kr 100 000 i forskudd.

For visning og spørsmål om prosjektet, ta kontakt med selger Ingar Skjørland Bolkesjø, mobil: 996 39 981, e-post: isb@selvaagbolig.no

Alle visningene vil bli kjørt som private/1 til 1 visninger, så ingen felles visninger. I visningsleiligheten er det en fysisk modell av prosjektet, samt en interaktiv modell som viser sol- og utsiktsforholdene for prosjektet og og adressen til visningsleiligheten er Ødegårds vei 55, 1470 Lørenskog.

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må sende inn bindende kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 6. april kl 12:00.

 

 

– Draktene får utøverne til å skinne på konkurransegulvet

Romerike Drillklubb har flere utøvere som er kvali…

Medlemskontingent

Status på medlemskontingent 2023.

Hvor er din drømmebolig?

Ønskelisten for egen bolig er ofte lang, men lokas…

Hvor bør du bo?

Lurer du på hvor du egentlig hører hjemme? Denne q…

Nyhetsarkiv