Hopp til innhold

Våre filmer

Her finner du alle reklamefilmene vi har laget de siste årene. Blant filmene finner du en animasjonsfilm som forklarer BORI familie, Ansiennitetsskandalen en serie med 4 korte filmer med Oddvar Stenstrøm som avdekker skandalen.

BORI Familie – Hvordan virker det i praksis?

BORI har tatt et oppgjør med rigide regler. Er du medlem kan du dele opp ansienniteten din som du vil. Gi noen år til barna, behold noen selv. Eller del opp alle årene. Med BORI Familie kan du gjøre det som passer deg.

BORI Familie – Oliver og Marit fikk flere års ansiennitet til konfirmasjonen

I  mai lanserte vi BORI Familie og er første boligbyggelaget i landet til å gi medlemmer muligheten til å både dele opp og gi bort ansienniteten sin til flere. Familien Svendsen er et flott eksempel på hva vi ønsker å oppnå med BORI Familie. En kjempestor takk til familien Svendsen for at de ville dele sin historie med oss og til produsent PG Fordal, som har greid å formidle dette på en fantastisk og varm måte.

BORI Familie – søsterfilm

Heldige Henriette har kjøpt sin første leilighet. Hun tok den på forkjøpsrett etter å ha fått ansiennitet fra faren sin. Det samme gjorde søsteren hennes, Heldige Hege.

Ansiennitetsskandalen

Oddvar Stenstrøm avdekker ansiennitetsskandalen i boligbyggelag.

Boligbyggelagene stjeler ansiennitet fra medlemmene. Skandale!

Lise er et av mange offer for ansiennitetsskandalen der år ble borte

Skulle hjelpe datter og mistet verdifull ansiennitet over natten. Hvor mange vil oppleve det samme?

Det var her det ble avslørt at mange år med ansiennitet var borte

Skandaløse tilstander i boligbyggelagene. Stivbente regler fratar medlemmene årevis med ansiennitet. Intet mindre enn en skandale.

Administrerende direktør forklarer deling av ansiennitet

BORI er første i Norge som lar deg dele opp ansienniteten.

BORI- Bo godt hele livet