Hopp til innhold

Del opp ansienniteten din slik du vil

Nå kan du dele ansienniteten din med hele familien! Dette er en mulighet BORI alene tilbyr sine medlemmer. Med BORI Familie kan du overføre akkurat så mange år du selv vil, og beholde resten av ansienniteten selv.

En av de store fordelene ved å vokse opp i en familie med medlemskap i et boligbyggelag har vært muligheten til å overføre, eller få overført ansiennitet fra et familiemedlem til et annet. Det vanlige har vært at foreldre eller besteforeldre har overført ansiennitet til barn eller barnebarn, og på den måten hjulpet dem lenger fremover i boligkøen.

For som kjent, jo lengre ansiennitet, jo enklere å få uttelling for forkjøpsretten.

BORI Familie gjør fordelingen rettferdig

Ulempen ved denne ordningen har hele tiden vært at hele ansienniteten måtte overføres til én person. I en søskenflokk ville altså én stå som «vinner» mens de andre ble stående tomhendt tilbake.

Med BORI Familie snur vi opp ned på alt dette. I rettferdighetens og anstendighetens navn. Fra nå av kan du altså dele opp og overføre hele eller deler av ansienniteten din til en, to eller flere familiemedlemmer akkurat som du vil.

Hvis et av barna trenger ti års ansiennitet for å få kjøpt drømmeleiligheten, så overfører du ti år. Ferdig med det. Tidligere måtte du overføre alt, uansett om du hadde 10 eller 50 års ansiennitet, og uansett hvor mange år som egentlig trengtes. Mange gode ansiennitetsår gikk til spille på den måten.

Nå kan du i stedet porsjonere ut ansienniteten etter som behovene dukker opp, og slik du og familien finner det best.

Større valgfrihet

Alle boligbyggelag er opptatt av å snakke om deling og delingsøkonomi. BORI Familie er delingsøkonomi i praksis. Vi er det eneste boligbyggelaget i landet som tilbyr denne ordningen, og skal vi være ærlige – det var egentlig på tide.

Nå får du som BORI-medlem større valgfrihet og en helt annen fleksibilitet når det gjelder å utnytte din egen ansiennitet til barnas fordel.

Din ansiennitet er rett og slett blitt enda mer verdifull. For hele familien.

 

Les alt om BORI Familie her

 

 

 

 

Ta turen til Hadeland Glassverk i høstferien

Da kan du nemlig prøve glassblåsing eller oppleve …

Samboerkontrakt – slik fungerer det

«Det ordner seg sikkert» er en vanlig, men farlig …

Unngå farlige situasjoner: Gode vaner for batteri-retur

Hvert år havner millioner av batterier ved en feil…

Kom i julestemning med BORIs juleforestilling – kun kr 95 pr billett

Ta med deg familien på BORIs juleforestilling Jule…

Nyhetsarkiv