Hopp til hovedinnhold

Styrefordeler

Vi vet det er utfordrende å styre et boligselskap. Med over 70 år erfaring bistår vi styret slik at borettslaget eller sameiet driftes trygt, smart og effektivt.

For oss har det aldri vært viktig å bli den største forretningsføreren, men at vi har et samarbeid med våre kunder, uavhengig av størrelse. Våre kunder skal føle seg ivaretatt og at de får god kvalitet i sine leveranser fra oss.

Den største fordelen du får med BORI som forretningsfører er en egen primærkontakt som du kan ta kontakt med når som helst behovet oppstår.

Ellers kan du gjøre nesten alt i vår digitale portal. Der kan styret følge opp økonomien, få oversikt over regnskap, beboerlister og korrespondanse. Styret kan kontere og godkjenne fakturaer. Protokoller, årsmeldinger, avtaler, kontrakter, vedtekter, husordensregler og vedlikeholdsplaner blir samlet i et elektronisk arkiv. Det forenkler styrearbeidet og sikrer kontinuitet.

Det er gunstig å være kunde

Som kunde av BORI får du også en rekke fordeler og gunstige betingelser på blant annet:

  • Juridisk bistand
  • Lån
  • Avfallshåndtering
  • Strøm
En kvinne som jobber på en PC i et kontorlokale med andre mennesker i bakgrunnen.

Egen bank for borettslag og sameier

Trenger dere en oppgradering av fellesarealer eller ønsker å investere i noe som gir økt trivsel for beboerne? Kanskje innglassere balkonger eller installere elbilladere på parkeringsplassen?

Da bør dere ta kontakt med BoligBanken – en bank med unik kompetanse på behovene til borettslag og boligsameier.

BORI er medeier av BoligBanken.

Uskarp bakgrunn av et urbant landskap med en tydelig logo av "BoligBanken" i forgrunnen.

Ha kontroll på HMS

Visste du at alle boligselskap er pålagt å ha et system for å følge opp HMS? Det får du enkelt med BORI HMS, vår skreddersydde digitale løsning for borettslag og sameier, som gir styring og oversikt. Vi hjelper dere å sette opp løsningen og gir deg den oppfølgingen dere trenger.

Strenge krav til kvalitet

BORI BBL er det eneste boligbyggelaget som er ISO-9001:2015-sertifisert. Det setter strenge kvalitetskrav til det vi gjør.