Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Her kan du lese om boligprosjekter, medlemsfordeler, siste nytt fra lokalmiljøet, kommende arrangementer, og få økonomiske tips og praktiske råd til ditt hjem.

Medlem

Ser du etter ny bolig, men mangler egenkapital?

Som BORI-medlem kan du nå benytte forkjøpsrett på enebolig i Bondelia Hage i Gjøvik. Det er to ledige boliger hvor du som boligkjøper kan velge den boligkjøpsmodellen som passer deg best. LeieEie eller DelEie gir deg muligheten til å bli boligeier på en fleksibel måte.

en mann med brunt hår og beige genser som sitter ved et bord med en pc og prater og smiler til en dame med blondt hår.
Medlem Styret

Styrearbeid: Bør du melde deg?

Å bli med i styret i borettslaget eller sameiet gir deg muligheten til å få gjennomslag for gode ideer og bidra til et godt bomiljø. Vi gir deg oversikten du trenger for å bestemme om styrearbeid passer for deg.

ViBORI

Hva gjør et sted til et hjem - å være, å leke, å bo, å leve? Bli med hjem til BORI.

Mennesker samlet i en bakgård til et borettslag med grønne trær og busker og som står og snakket sammen og planlegger til dugnaden.
Medlem Styret

8 tips for en vellykket dugnad

Her er tipsene som sparer dere tid og penger, sikrer godt oppmøte, og skaper en effektiv og hyggelig dugnad for alle.

Medlem

Velkommen til Hagemessen! BORI-rabatt for deg som er medlem

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Her får du tusenvis av kvadratmetere fullspekket med inspirasjon, kunnskap og gode kjøp. I år går messen av stabelen 12.–14. april på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Medlem

Vinn kinobilletter

Nå har du som er BORI-medlem mulighet til å vinne kinobilletter til Døde menn går på ski. Filmen vises den 8. april klokken 18.30 på Odeon Lillestrøm.

Illustrasjonsbilde av et par som sitter i en sofa og holder for ørene, åpenbart frustert over mye lyd fra naboen i etasjen over.
Styret

Advokaten svarer: Slik håndterer du nabokrangler

Hvor tidlig bør styret kontaktes når konflikten oppstår, og når ringer du advokat? BORIs samarbeidspartner Ræder Bing har svaret.

Medlem

Ny medlemsfordel – gode lånebetingelser hos Romerike Sparebank

BORI har inngått et samarbeid med Romerike Sparebank som garanterer deg som BORI-medlem avtalevilkår innenfor topp 5 i markedet referert til finansportalen.no - også over tid.

Medlem

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass til Camp Villmark. Messen arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm fra 15.-17. mars.

Besteforeldre som har flyttet fra hus til leilighet sitter på terassen med to barnebarn.
Medlem

Flytte fra hus til leilighet

Begynner hagen å vokse deg over hodet? Er du lei av snømåking? Har huset du bor i for mange rom å vaske? Da kan det være på tide å flytte fra hus til leilighet.

Last inn flere artikler