Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Her kan du lese om boligprosjekter, medlemsfordeler, siste nytt fra lokalmiljøet, kommende arrangementer, og få økonomiske tips og praktiske råd til ditt hjem.

En person i en dongeriskjorte holder en smarttelefon i den ene hånden og en ladeplugg for elektriske kjøretøy i den andre, plassert ved ladeporten til kjøretøyet.
Styret

Valg av ladeløsning til borettslag og sameier

Å velge riktig ladeløsning til borettslag og sameier kan virke komplisert, men det trenger ikke å være det. Stiller du de rette spørsmålene blir prosessen mye enklere. Vi i BORI får stadig henvendelser fra styrene om hva de bør tenke på når det gjelder nettopp dette. Vi har derfor, i samarbeid med CURRENT, satt sammen en liten sjekkliste for alle borettslag og sameier som vi håper kan hjelpe dere.

Plakat for Nathan Sawayas "Art of the Brick" LEGO kunstutstilling på Hadeland Glassverk, med en stor gul LEGO-skulptur og arrangement fra 11. mai til 15. september.
Medlem

Vil du oppleve verdens mest besøkte Lego utstilling?

"Art Of The Brick" kan du se på Hadeland Glassverk i sommer. Som BORI-medlem får du 15 % rabatt på billettene.

En ung jente med blondt hår klatrer i et tre, griper tak i grenene og ser fremover med et fokusert uttrykk.

ViBORI

Hva gjør et sted til et hjem - å være, å leke, å bo, å leve? Bli med hjem til BORI.

En ung kvinne går ut en hoveddør i et borettslag
Styret

– At dører og porter åpner og lukker seg, betyr ikke at de er trygge å bruke

Det er ikke en selvfølge at dører og porter fungerer som de skal, men visste du at en årlig service kan spare borettslag og sameier for alvorlige ulykker og dyre reparasjoner?

Et fjellandskap i skumringen med svingete veier opplyst av billys. En rød logo og teksten "Ustekveikja Energi" er lagt over bildet. Snødekte topper og grønne daler er synlige.
Styret

Ustekveikja lanserer ny plattform for alle sine bedriftskunder

Ustekveikja er stolte av å lansere sin nye og brukervennlige plattform, Min Bedrift, som vil gjøre det enklere å overvåke strømforbruket for din bedrift. Med Min Bedrift kan du effektivisere ditt kundeforhold og holde kontroll på økonomien basert på historiske og fremtidige data.

Middelfaret fasade.
Medlem

Forkjøpsrett på Middelfaret på Frogner

Interessert i skreddersydd familiebolig med sentral beliggenhet på Frogner? Du som er BORI-medlem har forkjøpsrett på boligene, før salgstart 18. juni!

To moderne leilighetsbygg med flere etasjer med mange balkonger, omgitt av grøntanlegg. Flere mennesker går og sitter på benker i forgrunnen.
Medlem

Ser du etter bolig i Stavanger?

Nå kan du som er BORI-medlem melde forkjøpsrett og sikre deg en bolig i Eikeparken!

En syklist sykler gjennom en gårdsplass flankert av moderne leilighetsbygg med balkonger og grøntområder under klar himmel.
Medlem

Interessert i en leilighet i boligprosjektet Lux Tetra?

Du som er BORI-medlem kan nemlig benytte deg av forkjøpsretten og sikre deg en bolig allerede nå!

En gruppe på seks jenter som smiler og sitter sammen i en sofa og ser inn i kameraet.
Medlem

Et kreativt miljø for alle

BORI-fondet støtter Kreativt Miljø med fire nye symaskiner. Det gir flere barn og ungdommer felles skaperglede på verkstedet på Fjellhamar. Her lages det noe nytt med gjenbrukstekstiler hver uke.

Et magasinforside med en ung blond jente som smiler ved siden av en symaskin med teksten "Et kreativt miljø for alle" og "Råholt" på norsk. Magasinets navn er "BORI Magasinet.
Medlem

Siste utgave av BORI magasinet

Her kan du lese den siste utgaven av BORI magasinet. Denne utgaven er unik – ikke bare er den den ferskeste, men den markerer også slutten på magasinet.

Last inn flere artikler