Hopp til hovedinnhold

Om BORI

BORI BBL har utviklet seg fra å være et lokalt boligbyggelag på Romerike til en organisasjon som leverer forretningsførsel og bygger boliger til forkjøpsrett for våre medlemmer over hele landet.

To unge gutter som leker på stuegulvet med mamma og pappa som sitter i sofaen o bakgrunnen.

Vi har bygget og forvaltet lokalsamfunn siden 1946. Vår solide erfaring og kompetanse gir våre kunder forutsigbarhet, enten vi bygger nytt eller forvalter eksisterende borettslag og sameier. BORI skal skape verdier for medlemmer, kunder og lokalsamfunn gjennom boligutvikling og boligrelaterte tjenester.

Forkjøpsrett

For de fleste BORI-medlemmer er forkjøpsretten den største fordelen med medlemskapet. Med medlemskap hos oss kan du kjøpe nye og brukte boliger over hele Norge. Vi har i tillegg gode rabattavtaler innen blant annet forsikring, byggevarer, interiør og kultur.

Forvaltning

Vi hjelper borettslag og sameier med regnskap og drift. BORI er spesialister på boligforvaltning. Vi er forretningsfører for rundt 750 boligselskaper med til sammen 31 000 boliger. Vi leter alltid etter de beste løsningene som dekker medlemmers, kunders og lokalsamfunnets nåværende og fremtidige behov. Som eneste boligbyggelag i Norge er vi ISO 9001:2015-sertifisert, som stiller strenge krav til det vi gjør.

Totalleverandør

BORI BBL tilbyr tjenester innen utleie, rehabilitering og boligsalg. Vi seksjonerer og etablerer borettslag, sameier og kombinasjonsbygg, og vi bistår boligutviklere med deres prosjekter. Vi setter retning for kvalitet og vekst gjennom avtaler, lover og forskrifter. Vi er en totalleverandør med fokus på kvalitet, kompetanse og spesialisering i alle ledd.

Fellesskap

BORI ønsker å tilby boliger der folk trives i fellesskap. Vi ser etter miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger tilrettelagt for alle. Vi er opptatt av lokalsamfunnene til våre medlemmer, og vi bruker tid og penger på å bidra til å bygge gode lokalsamfunn. Gjennom blant annet BORI-fondet sponser vi kultur og idrett for barn og unge.

Vedtekter

Her kan du lese vedtektene til BORI BBL.

Årsrapport

Bærekraftsrapport