Hopp til hovedinnhold

Fra prosjekt til drift

Vi er spesialister på etablering og seksjonering av borettslag og sameier, og bistår en rekke utbyggere lokalt og nasjonalt. Få ditt neste prosjekt klart til salgsstart.

Borettslag

Det er mye som må på plass når et borettslag skal opprettes. BORI bistår deg fra prosjekt til drift.

Moderne leilighetsbygg med balkonger, omgitt av grøntområder, med mennesker og parkerte sykler i nærheten.

Eierseksjonssameie

Det er en fordel at avtaler som skal regulere forhold mellom beboere utformes før boligene selges. Det kan vi fikse for deg.

Moderne bygårder med mørkegrå og brune fasader, balkonger og et anlagt grøntområde med gangvei under klarblå himmel, administrert av BORI boligbyggelag.

Seksjonering

Seksjonering øker omsetningsverdi, avklarer eierrådighet og utvider adgangen til pantsettelse. Vi hjelper deg å komme i mål.

Bakkegruppen AS er et mellomstort boligbyggerforetak med årlig oppføring av 300 til 400 boliger. Vi har utviklet effektive rutiner i alle deler av virksomheten, og BORI spiller en viktig rolle med sin kompetanse innen seksjonering, etablering, stiftelse, forretningsførsel og drift av eierseksjonssameier. BORI har vært fast samarbeidspartner i våre prosjekter de siste 4 til 5 årene.

Morthen Bakke Bakkegruppen AS

Selg ut boligprosjektet

Vi kjøper og selger videre boliger med alternative kjøpsmodeller til de med høy betjeningsevne, men lite egenkapital. Det får flere inn på boligmarkedet, og sikrer din finansiering.

En moderne bygård med gule balkonger mot blå himmel.

Selge utviklingseiendom

Har du en tomt du skal selge? Vi kjøper både uregulerte og byggeklare prosjekter, og vurderer gjerne verdien av din tomt.

Fasade stasjonen

Book et uforpliktende møte

Sammen finner vi riktig styringsmodell og organisering for ditt prosjekt.

Aktuelt