Hopp til innhold

Siste prosjekter

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Vår rådgiver Irene sørger for at du blir kontaktet.

"Bakkegruppen AS er et mellomstort bolibyggerforetak med årlig oppføring av 300-400 boliger, som over tid har etabler effektive rutiner i alle deler av virksomheten. Nesten uten unntak, organiseres alle prosjektene i seksjonssameier. BORI spiller en viktig rolle med sin kompetanse på seksjonering, etablering, stiftelse, forretningsførsel og drift av eierseksjonssameier, og har de siste 4-5 årene vært fast "leverandør", rådgiver og samarbeidspartner i alle våre prosjekter. I enkelte prosjekter inngås avtale om Fulltegningsforsikring, også i samarbeid med BORI."

Morthen Bakke
Bakkegruppen AS

"Eiendomsgruppen Oslo AS er et utbyggerselskap i konsernet Eiendomsgruppen AS. Hovedvirksomheten består av kjøp og utvikling av eiendommer frem til byggestart, oppføring av boliger og overlevering til kunder. Konsernet ble grunnlagt i 1982 og har ferdigstilt ca. 5000 boliger til kunder. Som et ledd i å oppnå høy kundetilfredshet benytter vi i Eiendomsgruppen Oslo AS oss av effektive og profesjonelle aktører som f.eks. BORI ved seksjonering, etablering, stiftelse og forretningsførsel for våre boliger. Eiendomsgruppen Oslo AS har benyttet seg av BORI som rådgiver og samarbeidspartner på en rekke prosjekter de siste 10 årene."

Lorentz Kvalvik
Eiendomsgruppen Oslo AS

"Når våre boliger nærmer seg ferdigstillelse, er det viktig å sørge for at stafettpinnen bringes videre til et proft forvaltningsmiljø, som kan bistå oss med seksjonering, etablering av sameier og gjøre forretningsførsel for våre boligkjøpere. BORI er en pragmatisk og hyggelig samarbeidspartner, som vi gjerne tar med oss i prosjekter over hele landet."

Kristen Rikter-Svendsen
Profier AS