Hopp til innhold

Fabeltunet kommer snart på forkjøpsrett – følg med!

Nytt spennende boligprosjekt på Frogner i Sørum hvor BORI-medlemmer får muligheten til å kjøpe før ordinær salgsstart. Her skal det bygges leiligheter og rekkehus i ulike størrelser og varianter. Bebyggelsen vil omkranse store, trivelige og grønne tun til glede for liten og stor.Den første utbyggingen vil ved ferdigstillelse bestå av 192 nye boliger.

 

I første omgang er det salg av leilighetene. Her kan man velge mellom 2- til 4-roms – alle med solrike balkonger. Flere av leilighetene får i tillegg store lekre takterrasser, som et ekstra rom å nyte sommerhalvåret på. Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil. I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

På Fabeltunet vil man bo i en ny og moderne bolig kun få minutters gange fra Frogner sentrum med skole, barnehage og butikker. Fra Frogner stasjon tar toget deg raskt og miljøvennlig inn til hovedstaden på 25 minutter.

Ta en titt her https://bakke-as.no/prosjekter/fabeltunet for mer informasjon om prosjektet.

Er lekeplassen trygg om vinteren?

Det er viktig at styrene er klar over at lekeplass…

Flere heisalarmer vil slutte å fungere i 2025

2G-nettet skrus av i 2025. Da må ny løsning for he…

7 grunner til hvorfor det bør være hjertestarter i alle boligfellesskap

Hjertestartere redder liv! I denne artikkelen gir …

Selg ut boligprosjektet ditt med LeieEie og DelEie

Mangler du fortsatt noen salg for å få finansierin…

Nyhetsarkiv