Hopp til innhold

Forkjøpsrett Stasjonsløkka på Råholt

Vi pangstarter mai med salgsstart på Stasjonsløkka – trinn 4 på Råholt. Dette trinnet har fått navnet Stasjonen og ligger, ikke overraskende, kun et par minutters gange fra Eidsvoll Verk togstasjon. Herfra tar det 30 minutter til Oslo S og kun 5 minutter til Oslo Lufthavn. Men den aller beste nyheten er at du – som BORI-medlem – har forkjøpsrett på de lekre leilighetene før de slippes på det åpne markedet. Mulighet for å melde forkjøpsrett åpner 24. april kl. 12 og avsluttes 2. mai kl. 12. Ordinær salgsstart er 7. mai.

Ønsker du å melde din interesse for forkjøpsrett på en av leilighetene må dette meldes skriftlig til monica.kjelberget@bori.no innen 2. mai 2019 kl. 12.00.

Les mer om prosjektet under bilde.

Stasjonen består av 40 leiligheter mellom 37 og 76 kvm. Du kan velge mellom 1-, 2- og 3-romsleiligheter, alle med herlig vestvendt balkong eller uteplass. Lettvint og lettstelt, og helt oppdatert. Er du nysgjerrig på leilighetene så ta gjerne en titt på prosjektsiden her. Her finner du også nedlastbart prospekt, priser og budkjema. Førstemann til mølla!

Har du spørsmål rundt prosjektet, leilighetene eller kjøpsprosessen ønsker vi at du tar kontakt med megler på prosjektet, Vibeke Voksøy i Aktiv Eiendomsmegling.

Hun når du på tlf. 402 23 800 eller mail: vibeke@aktiv.no

 

BORI BBL skifter forvaltningssystem

1. desember 2022 skifter BORI forvaltningssystem. …

Migrering til Styret.com

Nå endrer BORI datasystem fra Hårfagre til Styret.…

Forkjøpsrett på 1 leilighet i Brøter Terrasse

B-201 er resolgt – bruk forkjøpsretten din!  …

Vi spanderer årskontingenten

Fra og med oktober spanderer vi årskontingenten fo…

Nyhetsarkiv