Hopp til innhold

Overskuddet etter BORIs juleforestilling skal deles ut

BORIs årlige juleforestilling ble som tidligere år, en stor suksess. En fullsatt sal ga et overskuddet på kr. 31 810,-. Nå kan du være med å bestemme hvem som skal motta overskuddet.

 

Vi har valgt ut tre kandidater; Sykehusklovnene på Akershus universitetssykehus, Stine Sofies Stiftelse og Treffpunkt – Romerike (Kreftforeningen). Fram til den 26. desember kan du stemme fram din favoritt blant våre 3 kandidater. Det er lov til å stemme flere ganger.

Trykk her for å gi din stemme

Nedenfor kan du lese mer om de 3 kandidatene.

Sykehusklovnene på Akershus universitetssykehus

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. En sykehusklovn trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Hovedmålet er: Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner.

Stine Sofies Stiftelse

Stine Sofies Stiftelse ble etablert etter Baneheia-drapene i 2000, der Stine Sofie (8) og Lena (10) ble brutalt voldtatt og drept. Stiftelsen jobber hver dag for å forebygge og avdekke vold og overgrep mot barn, og for å bedre rettighetene til ofre, pårørende og etterlatte. I 2016 åpnet Stine Sofie Senteret, verdens første mestringssenter for voldsutsatte barn, der læring, mestring og en overdose gode opplevelser står i sentrum. I alt vårt arbeid jobber Stine Sofies Stiftelse under visjonen en barndom uten vold!

Treffpunkt – Romerike (Kreftforeningen)

Treffpunkt er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år, som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan snakke mye og høyt, eller lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventinger og håp. Og alt mulig imellom! På Treffpunkt møter barna trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele. Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men skjer på barnas premisser: lek, spill og aktiviteter.

Hvem har ansvar for brannsikkerhet i borettslag og sameier?

Styret i et borettslag eller sameie har mer ansvar…

Velg riktig strømavtale når du flytter

Det kan bli dyrt å glemme å bestille strømavtale n…

Lyst til å bo i Ensjøparken i Oslo?

Nå kan du som er BORI-medlem benytte forkjøpsrett …

Innlogging på Nabonett

Som medlem i BORI kan du nå logge inn for å finne …

Nyhetsarkiv