Hopp til innhold

Vurderer du å selge din utviklingseiendom?

BORI BBL med datterselskapet BORI Utbygging AS er kontinuerlig på jakt etter eiendom som egner seg for boligutvikling i Viken og Oslo, og i andre sentrumsnære områder rundt kollektivknutepunkter. Vi er i markedet for kjøp av alt fra uregulerte- til byggeklare tomter, og ønsker gjerne å vurdere hvilke verdier du eller dine kunder/samarbeidspartnere besitter.

BORI har siden 1946 bygget over 13.500 boliger på Romerike og Indre Østfold. Vi kan med dette trygt si at vi er en erfaren boligutvikler med solid kompetanse. Når du tar kontakt med oss kan du være trygg på at du forholder deg til en profesjonell aktør, som utfører seriøse verdivurderinger.

Vi er fleksible på overtagelse og oppgjørsform. Vi er også åpne for å være med som samarbeidspartner i prosjekter, noe vi har svært god erfaring med fra tidligere. Vi benytter oss kun av autoriserte eiendomsmeglere eller advokater, for å sikre en trygg handel.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om den aktuelle eiendommen, enten dette gjelder salg eller andre typer samarbeid. Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt, eller så kan du sende oss en e-post på akkvisisjon@bori.no.

 

«Samarbeid gjør oss bedre»

Geir Opedal

Direktør

BORI Utbygging AS

 

 

  • Prosjektinformasjon

  • Max. file size: 512 MB.
  • For å besvare din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger.