Hopp til hovedinnhold
Rådyrvegen 2A, 2014 Blystadlia

Velkommen til Bark Borettslag!

Naturnære leiligheter i Blystadlia – til fastpris. Velkommen til BARK Borettslag i Blystadlia - et hyggelig og godt etablert nabolag midt mellom Lillestrøm og Lørenskog. Her bor du tilbaketrukket og litt opp i høyden. Sentrumsnært med naturen som nærmeste nabo. Kun 2 ledige leiligheter.

Naturnære leiligheter i Blystadlia – til fastpris

Bark Borettslag har vært et svært etterspurt prosjekt. Nå er over 80% solgt og byggingen godt i gang. Her kommer 39 moderne, natur- og sentrumsnære leiligheter fra 46 kvm til 131 kvm, litt oppe i høyden, med heis, solrike balkonger og flott utsikt mot landskapet i vest. Her vil du bo godt, praktisk og moderne. Navnet BARK er inspirert av vår ville, vakre nabo – Østmarka. I BARK Borettslag har vi tenkt på alt – her står komfort og fritid i fokus. Her slipper du å måke snø, trimme hekker, skrape frost av bilen og klippe gress. Forutsigbart og avslappende slik at du kan bruke din tid på bedre ting. Kort vei til Strømmen og Lillestrøm, og kun 2 mil til Oslo. Bussen tar du like utenfor hvert 10. minutt til Oslo, Strømmen og Lillestrøm.

Bark Borettslag leveres med bergvarme som en del av energikilden. Dette vil redusere kostnader på oppvarming og er en miljøvennlig energiløsning.

Kun 2 leiligheter ledig: Se dem på bark-borettslag.no

Flotte leiligheter fra 46 – 131 kvm

I BARK Borettslag vil du garantert finne en leilighet som passer ditt liv og dine behov. Her finner du alt fra 2-roms på 46 kvm til flotte toppleiligheter på 131 kvm med store takterrasser.

Utsikt fra en moderne balkong med åpne glassdører som leder inn til en lys stue med minimalistisk innredning og naturlig tregulv.

Leilighetene

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og deilige flislagte bad. Leilighetene har vannbåren gulvvarme som gir den gode, lune varmen. Mange av leilighetene har to bad og alle har sin egen uteplass. Noen av leilighetene leveres med to uteplasser. Heisen går opp til alle etasjene – heisen går til og med helt inn i en av toppleilighetene. I underetasjen blir det et oppvarmet garasjeanlegg.

Moderne stue med åpen planløsning med kjøkken, spisestue og salongområder, med store vinduer med utsikt over et naturskjønn landskap. Nøytrale toner og moderne innredning.

Kun 2 leiligheter ledig

Ta en titt på dem på bark-borettslag.no.

Moderne leilighetsbygg med balkonger, omgitt av grøntområder, med mennesker og parkerte sykler i nærheten.

Meld din interesse, kontakt Ingebjørg Katrin Halle:

Svart-hvitt portrett av en middelaldrende kvinne med kort hår, iført blazer og hvit skjorte, smilende lett til kameraet.

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF, PrivatMegleren Lillestrøm