Hopp til hovedinnhold

Forkjøpsrett på Puddertoppen

Som BORI-medlem har du nå mulighet til å melde forkjøpsrett på et rekkehus på Puddertoppen i Lørenskog. Forkjøpsretten gjelder på et av rekkehusene i nr 4-8.

Arkitekttegnede rekkehus med en moderne fasade.
Publisert 14. sep. 2023
Lesetid: 1 min.

På Puddertoppen i Lørenskog Stasjonsby planlegger Selvaag Bolig 18 rekkehus fordelt på fire rekker, med henholdsvis fem og tre boenheter i hver rekke. Husene får skogen som nærmeste nabo, fantastiske solforhold og utsikt mot sydvest. De vil likevel bli en integrert del av Stasjonsbyen, med nærhet til boligene på Pallplassen, barnehage, Luhr skole og gåavstand til Lørenskog stasjon.

Husene på Puddertoppen skal bygges inn i terrenget, og uteområdene blir romslige. På de to lekeplassene brukes naturens egne materialer i lekeapparatene, og bark som mykt underlag. Mellom Puddertoppen og nabohusene på Pallplassen blir det et stort friområde, med store trestammer, opparbeidet bålplass og en flott ballplass med eget amfi. Naturlige stier tar deg rett inn i marka.

De rundt 100 kvm store rekkehusene går over to plan. Planløsningen er gjennomtenkt, med åpen stue og kjøkkenløsning på grunnplanet, og tre romslige soverom ovenpå hvor hovedsoverommet får walk-in-garderobe. Alle boligene får terrasse og egen hage.

Du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flistyper på badet uten ekstra kostnad. Til hvert rekkehus følger det både garasje med bod og en utendørs parkeringsplass.

Ordinær salgsstart for Puddertoppen er tirsdag 26. september.

Prisliste Puddertoppen
Nå kan du som er BORI-medlem melde forkjøpsrett på et av rekkehusene i nr 4-8.

For mer informasjon om boligen, ta kontakt med:
Stian Møller-Karlsen, mobil: 90 07 87 12, e-post: stmk@selvaagbolig.no
Ingar Skjørland Bolkesjø, mobil: 99 63 99 81, e-post: isb@selvaagbolig.no
Christoffer Pedersen, mobil: 95 72 37 00, e-post: cp@selvaagbolig.no

Hvordan melde forkjøpsrett?
Ønsker du å kjøpe boligen på forkjøpsrett, må dette skjema fylles ut og sendes til Monica.Kjelberget@bori.no innen klokken 12:00 torsdag 21. september.

Moderne uteservering på treterrasse med stilige møbler og potteplanter, omgitt av frodig grønt og en bygning i bakgrunnen.
Koselig uteområde.
En lys, moderne spisestue med et stort trebord, stilige stoler og gulv-til-tak-vinduer med utsikt over en frodig hage.
Lys og fin spiseplass med store vindusflater.
Moderne soverom med en stor blå seng, stilige pendellamper og et stort vindu, innredet i en nøytral fargepalett.
Hovedsoverom med walk-in closet.