Hopp til hovedinnhold

Elgtråkket bytter navn til BARK

Publisert 02. apr. 2020
Medlem

Elgtråkket er en av våre tomter som er under utvikling i Blystadlia. Navnet har fulgt prosjektet etter at tomten ble kjøpt av det eksisterende borettslaget Elgtråkket Borettslag.

For å unngå forvirring mellom gammelt og nytt, og forsikre oss om at vi har et godt navn som gjenspiller prosjektet, har nå Elgtråkket fått et nytt navn. Det nye navnet blir BARK Borettslag.

BARK har en god assosiasjon til området prosjektet ligger i, som nærmeste nabo til Østmarka. Dessuten skal 50% av fasaden bygges i tre, så vi synes at navnet klinger godt!

Vi gleder oss til salgsstart, og er glade for at så mange har meldt interesse.

Vi jobber mot salgsstart, høsten 2020. Nærmere informasjon om forkjøpsrett, salgsstart og den videre prosessen kommer når det nærmer seg salgsstart.

BARK Borettslag
Et hyggelig og godt etablert nabolag midt mellom Lillestrøm og Lørenskog. Her bor du tilbaketrukket og litt opp i høyden. Sentrumsnært med naturen som nærmeste nabo. Boligblokken får et grønt gårdsrom med ulike soner for sosialisering, lek og annet. Det blir god plass til sykkelparkering. Alle leilighetene er vestvendte, dette skaper solrike og skjermede uteplasser med flott utsikt mot landskapet i vest.

Ved første gangs omsetning vil det være forkjøpsrett for andelseiere i Elgtråkket Borettslag, deretter har medlemmer av BORI eksklusiv forkjøpsrett.

Ønsker du å motta eget nyhetsbrev fra prosjektet, samt å motta den nyeste informasjonen først anbefaler vi deg å melde din interesse på vår prosjektside.

Noe du lurer på? Kontakt gjerne meglerne på prosjektet om du har ytterligere spørsmål.

Tom-Richard Seim
trs@privatmegleren.no
982 04 222

eller

Ingebjørg Katrin Halle
ikh@privatmegleren.no
401 70 580

Flere artikler