Hopp til hovedinnhold

Endelig klart for forkjøpsrett på BARK Borettslag

Publisert 09. apr. 2021
Medlem

Nå er det klart for forkjøpsrett på vårt nyeste prosjekt; BARK Borettslag.

BARK Borettslag ligger i Blystadlia, Rælingen. En unik beliggenhet på dørstokken til Østmarka. Tomten ligger litt opp i høyden, med vakker utsikt. Her skal det bygges 39 leiligheter i størrelsesorden 46-131 kvadratmeter. Her finnes noe for enhver livssituasjon – fra de minste, men veldig gjennomtenkte 2-romsleilighetene, til de aller største 4-romsleilighetene. I øverste etasje finner du tre toppleiligheter med spesielt stor uteplass. Den ene leiligheten har heis rett inn i boligen.

Det er mange grunner til å velge BARK som din neste bolig. Ønsker du å lese mer om prosjektet, leilighetene og beliggenheten finner du dette på prosjektets hjemmeside, bark-borettslag.no. Du kan også klikke deg rundt i boligvelgeren som enkelt viser hvor i bygget de ulike leilighetene ligger.

Her finner du prospektprisliste og kjøpstilbud.

Ordinær salgsstart er 22. april, men som BORI-medlem har du mulighet til å sikre deg den boligen du ønsker allerede nå! Forkjøpsrett meldes ved å sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på epost: monica.kjelberget@bori.no. Frist for å melde forkjøpsrett er 21. april kl. 12.00.

Ved førstegangs omsetning vil det være forkjøpsrett for andelseiere i Elgtråkket Borettslag foran medlemmer i BORI.

Megler vil være til stedet på visningssenteret (adr. Rådyrvegen 2A, Blystadlia) på følgende tidspunkt:

Søndag 11. april fra 14-16.
Mandag 12. april fra 17-19
Onsdag 14. april fra 17-19

Det vil settes opp flere visninger fortløpende.

Viktig informasjon til deg som ønsker å komme på visning

På grunn av koronapandemien må visning avtales på forhånd med megler. Det er dessverre ikke anledning til å stikke innom uten avtale, og det holdes ingen fellesvisninger. Det settes av ca. 15 minutter pr visning.

Påmelding til visningene kan gjøres via prosjektannonsen på Finn.no, eller ved å kontakte megler Ingebjørg Katrin Halle på mobil 401 70 580 eller e-post: ikh@privatmegleren.no.

Vi håper du blir like begeistret for BARK Borettslag som oss!

Flere artikler