Hopp til hovedinnhold

Fabeltunet på Frogner – et moderne boligeventyr

Publisert 26. feb. 2020
Medlem

Nå kan du som er medlem av BORI, kjøpe en moderne leilighet på Frogner i Sørum før ordinær salgsstart.

Først er det salg av 21 lekre leiligheter. Her kan du velge mellom 2- til 4-roms – alle med solrike balkonger med størrelse fra 38 kvm. til 81,5 kvm BRA. Flere av leilighetene får i tillegg store lekre takterrasser som et ekstra rom å nyte sommerhalvåret på.

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå av rekkehus og leiligheter som omkranser trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres nøkkelferdig med alt du trenger, slik at du kan flytte inn og bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Priser fra 1 965 000,-.

Det vil være eksklusiv visning for medlemmer av BORI søndag 1. mars kl. 16:00–17:00. Visningen avholdes i visningssenteret ved innkjøring fra Gauteidveien (rett ovenfor Frogner Misjonshus) følg skiltene til PROAKTIV.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må sende inn kjøpsavtale innen torsdag 5. mars kl. 12:00 til Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no   

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpsavtale. Les mer om prosjektet her

 

 

Flere artikler