Hopp til hovedinnhold

Fabeltunet på Frogner, trinn 2 – bruk forkjøpsretten din!

Publisert 02. apr. 2020
Medlem

Første salgstrinn på Fabeltunet ble svært godt mottatt, og nå legges trinn 2 ut for salg. Du som er medlem av BORI, har nå mulighet til kjøpe en moderne leilighet før ordinær salgsstart.

Dette salgstrinnet består av 14 lekre leiligheter i hus B. Her kan du velge mellom 2- til 4-roms med praktiske løsninger, størrelse fra 41,5 kvm. til 96 kvm. Noen har private, lekre takterrasser, mens alle har balkonger.

Pris fra kr 2 250 000. Kun kr 100 000 i forskudd.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Bilen parkerer du trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det også forberedes for ladepunkt for elbil.

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå av rekkehus og leiligheter som omkranser trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres nøkkelferdig med alt du trenger, slik at du kan flytte inn og bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Det inviteres til visning søndag 5. april, men det gjennomføres kun privatvisninger nå. Ta kontakt med megler Petter Aure på tlf. 45 00 70 97 eller Stig Valskaar på tlf. 45 00 70 95 for å avtale tid for visning.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett må sende inn kjøpsavtale innen onsdag 15. april kl. 12:00 til Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpsavtale. Les mer om prosjektet her

 

 

Flere artikler