Hopp til hovedinnhold

Kvartalet i Ask sentrum kommer snart for salg

Publisert 05. jun. 2019
Medlem

Som BORI-medlem får du muligheten til å kjøpe en flott leilighet før ordinær salgsstart.

Urbanium er stolte av å kunne presentere de neste 33 leilighetene i Kvartalet i Ask sentrum på Gjerdrum. Urbanium har fokus på å skape et godt bomiljø der samhold, trygghet og naboskap er viktige nøkkelord. Kvartalet skal være et sted hvor du kjenner naboen din og hvor både unge og gamle bor.

Beliggenheten er helt unik med en slående vakker utsikt over et bølgende kulturlandskap i øst, med de skogkledde Romeriksåsene i vest og historiske Raumergården som nærmeste nabo. Du har dagligvare, cafeer, apotek, blomster og et livlig kulturhus i gangavstand. Nå har du muligheten til å flytte hit og nyte det gode liv i det som kalles urbane hjem i landlige omgivelser.

Tilrettelagt for en aktiv hverdag

Urbanium tror mange av beboerne i Kvartalet liker å røre på seg. Derfor bygger de et oppvarmet og ventilert felles sportsrom i kjelleren der du kan klargjøre sykkelen før du tråkker av gårde, enten det er til badeplassen ved Lysdammen eller videre innover skogsbilveiene. Om vinteren brukes rommet til smøring av ski, før du kjører opp til Harasletta og lar frisk vinterluft fylle deg med ny energi når du følger løypene innover til en av markastuene. I den idrettsglade bygda, som har flesteparten av sine baner bare noen hundre meter unna Kvartalet, er det lag og grupper for blant annet fotball, håndball, innebandy, spinning og yoga. Videre opp i lia møtes grupper for orientering, langrennstrening og lek i alpinbakken. Ask er et virkelig deilig sted å være.

En behagelig tilværelse i din nye bolig

I Kvartalet er de tre første byggene plassert slik at det dannes gode uterom. Fra parkeringskjelleren som strekker seg under alle tre bygg, går det heis direkte opp i hvert av byggene. Leilighetene i salgstrinn 2 er effektive 2- og 3-romsleiligheter fra 36 til 57 m2. De har gjennomtenkte og gode planløsninger og får en moderne standard med balansert ventilasjon, ekstra god takhøyde på 2,5 m, store vindusflater, lys eikeparkett, moderne kjøkken og tidsriktige bad. Du kan selvfølgelig sette ditt preg på leiligheten igjennom tilvalgsmuligheter. Alle leilighetene har enten en fin balkong eller markterrasse hvor du kan nyte fritiden din med utsikt over det vakre landskapet. I trinn 2 vil det også etablere en felles takterrasse hvor du kan nyte solfylte ettermiddager og sosialisere med gode naboer eller bare slappe av i andres nærvær.

Forkjøpsrett for BORI -medlemmer

Det vil bli arrangert forhåndsvisning på tomten for medlemmer av BORI. Her får dere en presentasjon av prosjektet og kan se på utstillingen på visningssenteret. Leilighetene blir tildelt etter ansiennitet, så det er fullt mulig å sette opp alternative ønsker hvis ikke man får tilslag på førstevalget sitt. Mer informasjon om visningsdatoer og frister kommer nærmere salgsstart som er planlagt etter sommeren.

Les mer om prosjektet på www.kvartalet-ask.no  eller ta kontakt med Privatmegleren Nyeboliger Romerike for mer informasjon.

Torkild Vinje
Prosjektmegler
Mobil: 408 40 056
Mail: tv@privatmegleren.no

Tom-Richard Seim
Prosjektmegler
Mobil: 982 04 222
Mail: trs@privatmegleren.no

 

 

 

Flere artikler