Hopp til hovedinnhold

Lørenskog Stasjonsby – 2 nye hus legges snart ut for salg – bruk forkjøpsretten din!

Publisert 30. mar. 2022
Lesetid: 3 min.
Medlem

Nå legges det snart ut 2 nye hus på Lørenskog Stasjonsby – Pallplassen, og du som er medlem har en unik mulighet til å kjøpe en flott bolig før ordinær salgsstart.

 

Dette salgstrinnet består av hus G og L med til sammen 53 leiligheter. Det vil bli en god miks av leilighetsstørrelser, fra 2-roms på 37,5 kvm til 5-roms på 116,5 kvm. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av markterrasse eller balkong. Boligene blir listefrie rundt vinduene, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flistyper på badet uten ekstra kostnad. Det blir underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer. Beboerne kan også nyte godt av en kombinert smørebod/sykkelverksted.

Kun kr 100 000 i forskudd.

For visning og spørsmål om prosjektet, ta kontakt med selger Ingar Skjørland Bolkesjø, mobil: 996 39 981, e-post: isb@selvaagbolig.no

Alle visningene vil bli kjørt som private/1 til 1 visninger, så ingen felles visninger. I visningsleiligheten er det en fysisk modell av prosjektet, samt en interaktiv modell som viser sol- og utsiktsforholdene for prosjektet og og adressen til visningsleiligheten er Ødegårds vei 55, 1470 Lørenskog.

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må sende inn bindende kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 6. april kl 12:00.

 

 

Flere artikler