Hopp til hovedinnhold

Salgsstart av rekkehusene på Fabeltunet, Frogner – bruk forkjøpsretten din!

Publisert 15. sep. 2021
Lesetid: 3 min.
Medlem

Nå starter snart salget av de første rekkehusene på Fabeltunet og du som er medlem av BORI har nå mulighet til å kjøpe et flott rekkehus før ordinær salgsstart.

 

Første salgstrinn består av 16 flotte rekkehus med størrelse fra 103-131 kvm BRA. Her får du solrike terrasser og gode planløsninger.

Boligene leveres med god grunnstandard, komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, ferdigplen, peisovn og parkering i underjordisk p-anlegg. Det vil være gode muligheter for å gjøre individuelle tilpasninger slik at du får boligen levert i tråd med dine ønsker. Boligene har blitt tegnet slik at du skal kunne nyte mest mulig av de gode solforholdene i Sørum – både på balkonger og terrasser.

Pris fra kr 4 695 000, og forventet innflytting fra 4. kvartal 2022.

Visning vil være i visningssenter i Gauteidvegen 230 på Frogner (rett ovenfor Frogner Meningshetshus) mandag 20. september kl. 17:00-19:00

Meld deg på visningen her

Her finner du prospekt, vedleggshefte, prisliste og kjøpstilbud.  Les mer om prosjektet her

Medlemmer av BORI som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett før ordinær salgsstart, må sende inn bindende kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 22. september kl. 12:00.

 

Flere artikler