Hopp til hovedinnhold

Ser du etter bolig i Stavanger?

Nå kan du som er BORI-medlem melde forkjøpsrett og sikre deg en bolig i Eikeparken!

Publisert 05. jun. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

Som en del av grøntdraget mellom Vannassen og Gandsfjorden, har Eikeparken beliggenhet ved foten av Eikeberget på Kristianslyst.  Med både turområder, butikker og helse- og servicetilbud i nærheten, blir dette boliger for familier i alle livssituasjoner og aldersgrupper. I tillegg er det nærhet til skoler, barnehager og bussvei.

Salgstrinn 1 består av 66 leiligheter og er nå tilgjengelig på forkjøpsrett for deg som er BORI-medlem.

Boligene:

  • 66 leiligheter i salgstrinn 1
  • 42 til 128m2 BRA
  • Salgsstart sommer 2024

Informasjon og kontakt:

Har du spørsmål om prosjektet eller boligene, kontakt Jeanette Tunge, tlf.: 992 67 670 eller e-post jt@basebolig.no

Se informasjon på prosjektets hjemmeside

Prisliste finner du her

Nøkkelinformasjon finner du her

Hvordan melde forkjøpsrett?

For å melde forkjøpsrett, send inn bindende skjema til Monica.Kjelberget@bori.no. Meldefrist er 12. juni klokken 12:00.

Moderne stue og kjøkken med åpen planløsning med store vinduer, moderne møbler, hengende lys og utsikt over bybildet i skumringen.
En moderne stue med en rosa sofa, rundt trebord og flatskjerm-TV. Store vinduer lyser opp rommet, og fører til en spisestue med hvitt bord og stoler, og et kjøkken i bakgrunnen.
En moderne stue og kjøkken med tremøbler, en beige sofa, et glasssalongbord og store vinduer som slipper inn naturlig lys. Kjøkkenet har lyse skap og spisebord.
En moderne uteplass med lysslynge, lenestoler, salongbord, spisebord og stoler, alt klart for en kveldssamling. Den innvendige spiseplassen er synlig gjennom store skyvedører.
En person sitter på en skyggefull utendørsterrasse med moderne møbler, med utsikt over et bybilde og fjerne fjell under klar himmel.
Luftfoto av et boligområde med moderne leilighetsbygg omgitt av trær og grøntområder, asfalterte stier og hus i nærheten. Kystlinjen og fjellene er synlige i bakgrunnen.

Flere artikler