Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hagemessen! BORI-rabatt for deg som er medlem

Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Her får du tusenvis av kvadratmetere fullspekket med inspirasjon, kunnskap og gode kjøp. I år går messen av stabelen 12.–14. april på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Ta turen til Hagemessen i NOVA Spektrum 12.-14. april.
Publisert 22. mar. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

På Hagemessen bygges fantastiske visningshager som gir inspirasjon og nye ideer til hva du selv kan få ut av din egen hage eller terrasse. Dyktige anleggsgartnere fra NAML (Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører), vil i samarbeid med Norske Hagedesignere, Opplysningskontoret for blomster og planter og Plantinor, vise deg det siste av materialer og smarte løsninger for privathager. På Hagemessen får du gode innredningstips og de siste trendene – med andre ord er det masse inspirasjon å hente for deg som ønsker å fornye ditt uterom.

Blomster og planter

Hva er vel en hagemesse uten blomster og planter? På Hagemessen vil du finne gode forslag til ditt plantevalg. Hallene bugner av mange ulike rosesorter, hortensia, oliventrær, oleander, frukttrær og et utall planter du ikke ante at fantes. Enten du ønsker å snakke nærmere med hagedesigner eller anleggsgartnere er det fagfolk til stede.

Godt utvalg og noe for alle

På Hagemessen vil du også finne det meste av redskaper og utstyr du trenger til dine hagesysler. Det vil være mange utstillere med drivhus, hagestuer og lysthus. Årets utstillere representerer både tradisjonelle drivhus, klassiske drivhus i engelsk stil, så vel som minidrivhus, veggmonterte drivhus, hagestuer, paviljonger og terrassetak. Dersom du er lei av plenklipping, er det lurt å ta turen innom for å se et utvalg auto-movere som demonstreres. Du finner helt sikkert en som passer ditt behov.

Fra jord til bord

Det populære mat-torget er på plass. Her samles de beste produsentene av lokal mat. Du vil finne krydder/urter, oljer og pesto, ost, saft, syltetøy og spekemat – på Hagemessen kan du med andre få tak i alt du trenger til årets første hagemåltid.

I tillegg til alle utstillingene, har Hagemessen i år et sceneprogram fullspekket av store hageprofiler som gleder seg til å dele av sin lidenskap. Blant annet kommer Dennis Asbjørnsen, Kjersti Bergesen, Espen Skarphagen, Madeleine Strand og ikke minst den folkekjære Finn Schjøll.

BORI-rabatt

Som BORI-medlem får du følgende rabatt på inngang:

  • Inngang voksen: kr 220 (ord. pris kr 265)
  • Inngang student: kr 140 (ord. pris kr 160)
  • Inngang honnør: kr 140 (ord. pris kr 160)

Vis frem ditt medlemsbevis ved inngangen for å få rabatt.

La inspirasjonen blomstre! Velkommen til Hagemessen 12.-14. april!

Flere artikler