Hopp til innhold

Fabeltunet – nytt salgstrinn – bruk forkjøpsretten din!

Fabeltunet på Frogner har så langt vært en salgssuksess, og nå lanseres neste salgstrinn – salgstrinn 4. Dette trinnet består av en kombinasjon av leiligheter fra effektive 2-roms til fleksible 3- og 4-roms leiligheter. Pris fra kr 1 960 000 og størrelser 37 til 84 kvm. Planlagt innflytting Q2 2023.

 

Alle leilighetene på Fabeltunet leveres med hvitevarer, gulvvarme og privat balkong. Kunne du tenkte deg enda litt mer? Det finnes også noen leiligheter med privat takterrasse og heis direkte inn i boligen. En leilighet med det lille ekstra om du vil.

I de moderne og energieffektive boligene blir det lagt opp til en god grunnstandard, på alt fra fliser til kjøkken og parkett. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen, så blir det gode muligheter for dette gjennom tilvalgsløsninger.

Bilen parkerer du tørt, trygt og praktisk i p-anlegget. Her vil det forberedes for ladepunkt for elbil. Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

På Fabeltunet vil du bo i en moderne leilighet med kort vei til skole, barnehage, butikker og kollektivtransport.

Det vil være eksklusiv visning for medlemmer av BORI torsdag 21. januar. På grunn av korona vil det nå kun være visning etter avtale med megler. Kontakt megler Bjørnar Gullberg Letnes på tlf. 94808050 for å avtale tidspunkt for visning.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen mandag 25. januar 2021 kl. 12:00.   

Her finner du prospektprisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her

Kom i julestemning med BORIs juleforestilling – kun kr 95 pr billett

Ta med deg familien på BORIs juleforestilling Jule…

Hvem har ansvar for brannsikkerhet i borettslag og sameier?

Styret i et borettslag eller sameie har mer ansvar…

Forkjøpsrett på Puddertoppen

Som BORI-medlem har du nå mulighet til å melde for…

Velg riktig strømavtale når du flytter

Det kan bli dyrt å glemme å bestille strømavtale n…

Nyhetsarkiv