Hopp til innhold

Førstehjelpsutstyr til rabatterte priser

Styrene får nå muligheten til å kjøpe førstehjelpsutstyr til rabatterte priser. Se oversikt over produkter i galleriet under.

Prisene er eks. mva og frakt.

Bestilling gjøres via vår kontaktperson i Røde Kors Førstehjelp Catrine Blomgren, e-post catrine@rodekorsforstehjelp.no eller telefon 47 24 21 01.

I den situasjonen landet befinner seg i nå med koronaviruset, har samfunnet forandret seg gjennom at mange har fått hjemmekontor og mange må være hjemme med barn. Det betyr at beredskapsbehovet har flyttet seg til hjemmene og at de fleste skader og sykdommer vil skje hjemme fremover. Vi ønsker at du skal være godt rustet hvis noe skulle skje deg og dine. Ha derfor nødvendig førstehjelpsutstyr og brannvernsutstyr på plass i hjemmet. Vi håper at ingen skal trenge å bruke utstyret, men det er godt og betryggende å være i forkant  hvis uhellet skulle være ute, enten i familien eller i nabolaget. Gjennom å være forberedt støtter dere Røde Kors samtidig, som dere kan hjelpe i en akutt situasjon.

Alt vårt overskudd tilbakeføres Røde Kors som nå står på for å holde en god beredskap i samfunnet sammen med helsevesen og kommuner. Vi håper at alle tar vare på hverandre i disse tøffe tider, på den måten som er mulig og at koronaviruset dør ut gjennom vår felles dugnad. Vi gjør dette for å beskytte de i samfunnet som trenger det mest.

Støtt Røde Kors sitt arbeid gjennom å være forberedt!

Røde Kors Førstehjelp tilbyr også hjertestartere til rabatterte priser, logg inn i portalen for å lese mer om tilbudet og bestille.

 

 

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass…

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvir…

Nyhet! Blås ditt eget glasshjerte

Hos Hadeland Glassverk kan du se og oppleve hvorda…

Slik logger du deg på Nabonett

Som medlem i BORI og/eller beboer i et forvaltet b…

Nyhetsarkiv