Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

en mann med brunt hår og beige genser som sitter ved et bord med en pc og prater og smiler til en dame med blondt hår.
Medlem Styret

Styrearbeid: Bør du melde deg?

Å bli med i styret i borettslaget eller sameiet gir deg muligheten til å få gjennomslag for gode ideer og bidra til et godt bomiljø. Vi gir deg oversikten du trenger for å bestemme om styrearbeid passer for deg.

Mennesker samlet i en bakgård til et borettslag med grønne trær og busker og som står og snakket sammen og planlegger til dugnaden.
Medlem Styret

8 tips for en vellykket dugnad

Her er tipsene som sparer dere tid og penger, sikrer godt oppmøte, og skaper en effektiv og hyggelig dugnad for alle.

Illustrasjonsbilde av et par som sitter i en sofa og holder for ørene, åpenbart frustert over mye lyd fra naboen i etasjen over.
Styret

Advokaten svarer: Slik håndterer du nabokrangler

Hvor tidlig bør styret kontaktes når konflikten oppstår, og når ringer du advokat? BORIs samarbeidspartner Ræder Bing har svaret.

Medlem Styret

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvirke, og medlemmene er våre eiere. Den øverste myndigheten i boligbyggelaget utøves av generalforsamlingen.

En person har akkurat falt på en snødekket vei.
Styret

Vintervedlikehold: Dette er styrets ansvar

Med vinteren godt i gang, kan det være lurt med en påminnelse om hva styrets ansvar faktisk er.

En glad gutt på en lekeplass på vinteren.
Styret

Er lekeplassen trygg om vinteren?

Det er viktig at styrene er klar over at lekeplassen krever ekstra oppmerksomhet i vintermånedene, og at det er nødvendig med tiltak for å sikre et trygt lekemiljø for barna.

En person trykker på heisknapp. I hjørnet er det en sirkel med portrettfoto av Sigrun Hansen fra KONE.
Medlem Styret

Flere heisalarmer vil slutte å fungere i 2025

2G-nettet skrus av i 2025. Da må ny løsning for heisalarm være på plass slik at Heiskontrollen ikke stenger av heisen i ditt borettslag eller sameie.

En man som ser på en hjertestarter som henger på en vegg.
Styret

7 grunner til hvorfor det bør være hjertestarter i alle boligfellesskap

Hjertestartere redder liv! I denne artikkelen gir vi deg de 7 viktigste grunnene til hvorfor alle borrettslag, sameier og hyttelag bør ha hjertestarter som en del av førstehjelpsberedskapen. Vi ser nå en klar trend blant disse fellesskapene, der flere i styrene og beboerne har sett viktigheten av å ha en hjertestarter på plass, og derfor velger å gå sammen om å skaffe en. Vet du hvor din nærmeste hjertestarter befinner seg?

Styret

Ræder Bing advokatselskap viderefører samarbeidet med BORI

Bing Hodneland advokatselskap og advokatfirmaet Ræder har slått seg sammen med virkning fra 1. oktober 2023. Nye Ræder Bing advokatfirma AS viderefører samarbeidet med BORI om storkundefordelen til styrene i alle boligselskap som har forretningsførsel hos oss.

Last inn flere artikler