Hopp til innhold

Lønnegaarden Terrasse på Jessheim – kjøp en bolig før ordinær salgsstart!

Nå har du som er medlem av BORI en unik mulighet til å kjøpe en flott bolig på Jessheim før ordinær salgsstart!

 

Lønnegaarden Terrasse, er et flott boligprosjekt få minutters gange fra Jessheim sentrum og gode turmuligheter. Prosjektet består av 45 selveierleiligheter, hvor 3 er unike toppleiligheter. Her finner du praktiske 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 44 til 144 kvm. med priser fra kr 3 600 000.

Hver seksjon får en garasjeplass klargjort for elbillader, og fra garasjen blir det heis til alle etasjeplan. Hver leilighet har gjennomtenkt planløsning, stilrene innredninger, parkettgulv og malte vegger, med unntak av badet som får delikate fliser. Balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme er også en selvfølge. Store vinduer vil sørge for åpne, luftige rom, og alle får egne uteplasser med utsikt. Estimert byggestart for prosjektet er første kvartal i 2021.

Sameiet vil få et fellesareal med forsamlingslokale, besøkshybel, verksted, takterrasse og et indre gårdsrom med drivhus. Fellesarealene ute vil bli pent opparbeidet med ferdigplen, noe beplantninger og gangbaner med betong/asfalt eller heller.

Beliggenheten er super med gangavstand til sentrum, togstasjon, turområder og bademuligheter ved Nordbytjernet, i tillegg til kort reisetid både til Oslo og Gardermoen.

Her finner du prospektprisliste og budskjema. Les mer om prosjektet her.

For visning og mer informasjon om prosjektet, kontakt megler Kyrre Gåsvær i Nordvik Lillestrøm på tlf. 92806247.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må sende inn budskjema til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen mandag 4. januar 2021 kl. 12:00.

 

 

Ta turen til Hadeland Glassverk i høstferien

Da kan du nemlig prøve glassblåsing eller oppleve …

Samboerkontrakt – slik fungerer det

«Det ordner seg sikkert» er en vanlig, men farlig …

Ustekveikja Energi og BORI i et godt samarbeid helt siden 2019

De siste årene har det vært store svingninger i st…

Unngå farlige situasjoner: Gode vaner for batteri-retur

Hvert år havner millioner av batterier ved en feil…

Nyhetsarkiv