Hopp til innhold

Nyttårshilsen fra BoligBanken

BoligBanken er nå inne i sluttfasen av å hente kapital til oppstart. Det har vært en spennende periode, men vi er nå veldig klare til å ta fatt på våre virkelige oppgaver. Det meste av de tekniske løsningene er på plass og når den siste kapitalen ruller inn så er vi klare til å ta imot våre første kunder.

BoligBanken har som en av sine målsetninger å ha de beste tekniske løsningene for boligbyggelagene og deres kunder. For dere som boligselskap så vil dette bety blant annet raskere svar på deres lånesøknad. Boligbanken har ambisjoner om å gi gode tilbud på lån til boligselskaper når vi åpner dørene. Vi kan dessverre ikke hjelpe alle boligselskaper med en gang, men vi vil gjøre vårt beste for hjelpe så mange som mulig med å få ned rentekostnadene på sitt lån. Det gleder vi oss veldig til.

BoligBanken har en ambisjon om å kunne tilby et fullt produktspekter til boligbyggelagenes medlemmer. Fordi det er svært kapitalkrevende å drive bank innenfor privatmarkedet, vil det ta litt tid før vi kan komme dit. Inntil videre så vil vi måtte fokusere på å redusere de kostnader våre boligselskap har på sin fellesgjeld, som indirekte treffer privatmarkedet i form av bedre økonomi. Men allerede fra start vil vi tilby alle BORIs medlemmer en sparekonto med konkurransedyktige vilkår. Denne kontoen vil medlemmet enkelt kunne åpne selv på vår hjemmeside, og betjene via vår nettbank eller mobilbank.

Vi ønsker også å tilby produkter som bidrar til å støtte opp om miljøet. Ikke bare klimavennlighet skal belønnes, men også nærmiljø i form av bidrag til HMS-tiltak, lekeplasser, hage, felles bilpark, etc. Vi i BoligBanken er opptatt av at banken har en profil som samsvarer med den tiden vi lever i, og vi vil hele tiden se etter løsninger som kombinerer klimavennlige tiltak med god forretningsvirksomhet – noe vi mener er essensielt i tiden fremover for alle virksomheter.

På vegne av oss i BoligBanken ønsker jeg alle et riktig godt nytt år, og gleder meg veldig til å komme i gang med denne banken som jeg håper vil være et godt bidrag til forvaltningen av boligselskaper i lang tid fremover.

– Thomas Nustad adm.dir. BoligBanken

 

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass…

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvir…

Nyhet! Blås ditt eget glasshjerte

Hos Hadeland Glassverk kan du se og oppleve hvorda…

Slik logger du deg på Nabonett

Som medlem i BORI og/eller beboer i et forvaltet b…

Nyhetsarkiv