Hopp til innhold

Parkvegen Panorama i Stjørdal – bruk forkjøpsretten din!

Nå legges Parkvegen Panorama ut for salg. Dette er et boligprosjekt med 26 vestvendte selveierleiligheter med flott utsikt mot sjøen, midt i Stjørdal sentrum med nærhet til alle typer tjenestetilbud som kjøpesenter, kulturopplevelser og offentlig transport.

Parkveien Panorama vil være det første prosjektet i Stjørdal som gjennomføres etter kommunens nye sentrumsplan og muliggjør et bygg i 8 etasjer. Her er det planlagt parkeringskjeller, 3 etasjer med næring og 5 etasjer med boliger.

Her finner du størrelser fra 70-123 m2 med god prosjektstandard og priser fra kr 4 300 000. For 4. og 7. etasje vil bygget være inntrukket, noe som gir ekstra generøse uteareal for beboere i disse etasjene. De øvrige leilighetene er planlagt med romslige balkonger i størrelsen 15-21 m2.

Det vil bli klargjort for elbil-lading og du får fasiliteter som sykkelparkering med vaskemuligheter, heis fra parkering til alle plan og romslige private uteareal.

Her finner du salgsoppgaveprisliste og kjøpetilbud. Les mer om prosjektet her

For mer informasjon om boligene og prosjektet kan man kontakte megler ved Heimdal Eiendomsmegling: Nils Borgar Husby på tlf.: 957 37 869 eller e-post: nbh@hem.no

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må sende inn kjøpetilbud til BORI v/Monica Kjelberget innen fredag 12. mars kl. 12:00.

 

 

Kom i julestemning med BORIs juleforestilling – kun kr 95 pr billett

Ta med deg familien på BORIs juleforestilling Jule…

Hvem har ansvar for brannsikkerhet i borettslag og sameier?

Styret i et borettslag eller sameie har mer ansvar…

Forkjøpsrett på Puddertoppen

Som BORI-medlem har du nå mulighet til å melde for…

Velg riktig strømavtale når du flytter

Det kan bli dyrt å glemme å bestille strømavtale n…

Nyhetsarkiv