Hopp til innhold

Smestadtunet i Rælingen – BORI-medlemmer får velge først!

Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her skal det bygges flotte og moderne rekkehus med gode kvaliteter. Her vil du bo i en perle tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Første salgstrinn består av to flotte boligmodeller; 4-roms på 79 kvm. (inkl. sportsbod) og 5-roms på 139 kvm BRA. Dette er moderne boliger med nøkkelferdig og god standard. Boligene leveres med integrerte hvitevarer, skyvedørsgarderobe med speilfronter i gang og ferdigplen, så her kan man bo fra dag én. Bilen parkerer du trygt i underjordisk p-hus.

Det tilrettelegges for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor.

Priser fra kr 3 690 000, og kun kr. 100 000 i forskudd.

Det er visning 18. juni kl 14:00-18:00 i visningssenteret som ligger i Myrvollkroken 72 på Fjerdingby. Følg Nedre Rælingsvei 435, ta til høyre og følg skilting for Sem & Johnsen til visningssenteret!

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen fredag 19. juni kl 10:00.

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass…

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvir…

Nyhet! Blås ditt eget glasshjerte

Hos Hadeland Glassverk kan du se og oppleve hvorda…

Slik logger du deg på Nabonett

Som medlem i BORI og/eller beboer i et forvaltet b…

Nyhetsarkiv