Hopp til hovedinnhold

Smestadtunet i Rælingen – BORI-medlemmer får velge først!

Publisert 11. jun. 2020
Medlem

Smestadtunet ligger ved Hektneråsen i Rælingen. Her skal det bygges flotte og moderne rekkehus med gode kvaliteter. Her vil du bo i en perle tett på naturen, men likevel nært bylivet i Lillestrøm. Området er trivelig og godt tilpasset barnefamilier med barnehager og gode skoler i umiddelbar nærhet. Boligene ligger lyst og luftig til med mulighet for herlig utsikt over Øyern.

Første salgstrinn består av to flotte boligmodeller; 4-roms på 79 kvm. (inkl. sportsbod) og 5-roms på 139 kvm BRA. Dette er moderne boliger med nøkkelferdig og god standard. Boligene leveres med integrerte hvitevarer, skyvedørsgarderobe med speilfronter i gang og ferdigplen, så her kan man bo fra dag én. Bilen parkerer du trygt i underjordisk p-hus.

Det tilrettelegges for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor.

Priser fra kr 3 690 000, og kun kr. 100 000 i forskudd.

Det er visning 18. juni kl 14:00-18:00 i visningssenteret som ligger i Myrvollkroken 72 på Fjerdingby. Følg Nedre Rælingsvei 435, ta til høyre og følg skilting for Sem & Johnsen til visningssenteret!

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen fredag 19. juni kl 10:00.

Flere artikler