Hopp til innhold

Trehusene trinn 2 – 19 nye og moderne leiligheter med fantastisk utsikt i Fetsund

Som BORI-medlem får du muligheten til å kjøpe en bolig i Trehusene før ordinær salgsstart.

Trehusene er et flott prosjekt på 35 boliger hvor alle byggene er konstruert av tre, fra bærebjelker til kledning. Boligene har en flott utsikt. Bygget består av spennende arkitektur, som trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil ha høy standard, med eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom. Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Det blir også en felles, romslig takterrasse –  her kan man grille, trene eller nyte utsikten sammen med en god bok.

Trinn 2 består av 19 leiligheter som vil variere i størrelse fra 37 til 98 kvadratmeter. Priser fra 2 150 000,- til 6 190 000,-.

Mer informasjon om prosjektet finner du her.
Se prospektet her
Prisliste finner du her

Det vil være visning for BORI-medlemmer torsdag 6. juni kl. 17:00-19:00 på tomten med lift. Innkjøring fra Løykjelia og det vil bli skiltet med PrivatMegleren sine skilter.

Medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsrett må melde dette skriftlig til Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen fredag 7. juni kl. 12:00.

 

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass…

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvir…

Nyhet! Blås ditt eget glasshjerte

Hos Hadeland Glassverk kan du se og oppleve hvorda…

Slik logger du deg på Nabonett

Som medlem i BORI og/eller beboer i et forvaltet b…

Nyhetsarkiv