Hopp til innhold

Medlemsfordeler

Ved å være medlem hos oss, vil du få tilgang til over 63 000 boliger på forkjøpsrett og tilbud om rabatt og bonus på en rekke varer og tjenester. Det skal lønne seg å være medlem hos oss. Medlemskontingenten sparer du fort inn ved å bruke medlemsfordelene dine.

Forkjøpsrett

En av de viktigste fordelene er at du får forkjøpsrett til alle nye og brukte boliger i tilknyttede borettslag og sameier hos oss, det vil si over 13.500 boliger. I tillegg har vi sammen med en rekke andre boligbyggelag over hele landet, gått sammen om en ordning hvor du som medlem også opparbeider deg forkjøpsrett på disse stedene. Dette gir deg tilsammen tilgang til over 63 000 boliger.

Medlemsfordeler

Du får rabatter og bonus hos en rekke samarbeidspartnere. Du kan spare mye på blant annet forsikringer, byggevarer, interiør, strøm og mye annet.

Du kan holde deg oppdatert om medlemsfordelene ved å følge med på vår nettside, facebook eller ved å lese vårt medlemsblad BORI magasinet som utgis to ganger i året. Den enkleste måten å holde seg oppdatert på nyheter om medlemsfordeler o.a. er å abonnere på vårt nyhetsbrev.