Hopp til hovedinnhold

Gode lånebetingelser hos Romerike Sparebank

BORI har inngått et samarbeid med Romerike Sparebank som garanterer deg som BORI-medlem avtalevilkår innenfor topp 5 i markedet referert til finansportalen.no - også over tid.

Dette samarbeidet gir deg en mer helhetlig og skreddersydd kundeopplevelse, og vi er sikre på at det vil bidra til å realisere dine boligdrømmer på en enklere måte.

Romerike Sparebank er banken for deg som bor eller jobber på Romerike. De er opptatt av å tilby god, personlig økonomisk rådgiving tilpasset hver enkelt kunde. Banken har et sterkt engasjement for lokalmiljøet, for å bidra til at Romerike er et godt sted å bo og vokse opp.

Du kan finne detaljene om lånebetingelsene for BORI-medlemmer på en dedikert landingsside på Romerike Sparebanks nettside – klikk her for å gå til nettsiden. Her finner du også kontaktinformasjon hvis du har spørsmål til avtalen.

Du må vise fram ditt medlemsbevis for å kunne benytte deg av medlemsfordelen.

Logo for Romerike Sparebank med stilisert grønt og svart blad ved siden av teksten "Romerike Sparebank".

Vi er glad for å gå sammen med Romerike Sparebank og kunne tilby våre medlemmer gode fordeler i et marked med høye kostnader, sier Johnny Brevik, administrerende direktør i BORI. Gjennom låneavtalene som Romerike Sparebank tilbyr sikrer vi at våre medlemmer får tilgang til løpende gunstige vilkår som gjør det lettere for dem å realisere sine boligdrømmer, fortsetter han.

Johnny Brevik adm. direktør i BORI