Hopp til hovedinnhold

BORI har inngått avtale om fulltegningsforsikring av prosjektet Berger Hage.

Publisert 13. feb. 2018
Medlem Styret

BORI BBL har inngått avtale med NBBL Fulltegningsforsikring om fulltegningsforsikring av prosjektet Berger Hage, og bistår med tjenester knyttet til etablering og seksjonering, samt forretningsførsel. Bakke AS har sammen med Scandinavian Property Group gått sammen om en utviklingstomt på Skårer syd i Lørenskog kommune. Prosjektet Berger Hage har så langt lansert bygg A og F, som er salgstrinn 1 av totalt 2 salgstrinn. Så langt er 53 av 101 boliger solgt.

Berger Hage – urbant særpreg

Prosjektet Berger Hage får urbane bygningsvolumer, men også småskalabebyggelse. Leilighetsblokkene på 5 og 6 etasjer kles med metallpaneler i gylne fargetoner, og punkthusene får fasader med stramt trepanel i varierende bredder, med hengende trapper opp til private takterrasser. Byggene ligger slik at de danner åpninger seg imellom, mot et nyetablert parkrom i vest og mot felles indre hage.

Alle boliger i prosjektet får generøse private balkonger med mange tilvalgsmuligheter for individuelt særpreg på uteplassen, enten man ønsker en grad av skjerming mot vær og vind, eller spilevegger for klatreplanter og nyttevekster.

Kjøperne får også anledning til Husbankfinansiering, for tiden med cirka 1,6% rente p.a.

Berger Hage – et godt sted å bo

Berger Hage er et tiltalende prosjekt som er egnet for mange ulike aldersgrupper. Den store variasjonen i boligtyper og priser gjør at man både kan velge etter evne og vilje. Den gunstige finansieringen gjennom Husbanken gjør prosjektet svært attraktivt.

Standarden skal stå til det som forventes av et nybygg i dag: gulvbåren varme, kjøkken med integrerte hvitevarer, stor flott balkong og heis rett ned i garasjen. Fasadedesignet og tilvalgsmulighetene vil dessuten være med på å personifisere den enkelte bolig. Les mer om prosjektet her

BORI BBL tror at de fremtidige beboerne i Berger Hage vil bo godt og ser frem til å bistå disse som forretningsfører.

Les mer om hva BORI kan tilby som forretningsfører her

Les mer om hva BORI kan tilby boligutviklere her