Hopp til hovedinnhold

BORI-KONSERTEN – ÅRETS KONSERTOPPLEVELSE TIL RABATTERT PRIS!

I samarbeid med Byfesten Lillestrøm presenterer BORI en storslått konsertopplevelse med ARIF på Stortorget i Lillestrøm den 14. juni 2023 kl 20:00. Dette vil du ikke gå glipp av!

Publisert 01. mar. 2023
Lesetid: 1 min.
Medlem

Som BORI-medlem kan du nå sikre deg billetter til rabattert pris, kr 300 (kr 575 uten medlemskap).

BORI ønsker å støtte opp om de lokalsamfunn vi er en del av og der våre medlemmer holder til. Gode bomiljø er viktig for oss! Derfor inviterer vi igjen til BORI-konsert i samarbeid med Byfesten. Scenen på Stortorget blir den største konsertscenen på årets byfest, og her vil du kunne oppleve ARIF.

ARIF har siden han ble kåret til årets Urørt i 2013, rukket å bli en av landets mest kritikerroste og populære artister. Han har siden den gang gjort mye, blant annet vunnet Spellemannpris, solgt ut turneer, gjort listesuksess, TV-opptredener, skuespill, store festivaler og solgt til platina.

Billetter kan kjøpes i luke på Lillestrøm Kultursenter eller via deres hjemmeside, her. Alle BORI medlemmer får tilsendt nyhetsbrev med rabattkode og informasjon om hvordan denne benyttes. Ikke mottatt nyhetsbrevet? Send en e-post til medlem@bori.no

Velkommen til en fantastisk opplevelse!

 

Flere artikler