Hopp til hovedinnhold

BORIs juleforestilling 2022

Onsdag 30. november kl. 18:00 er det klart for BORIs juleforestilling. I år får medlemmene mulighet til å oppleve en helt ny julemusikal - Ada og snømannen.

Plakat av juleforestillingen Ada og snømannen.
Publisert 30. sep. 2022
Lesetid: 1 min.
Medlem

Juleforestillingen handler om lille Ada som mest av alt vil ha snøen og julegleden tilbake til hjembyen sin. Der har det nemlig vært forbudt å feire jul i mange år.

Til sin store overraskelse finner Ada en lykt som viser seg å være magisk. Kan den hjelpe henne med å få snøen og julegleden tilbake? Ada skjønner raskt at hun trenger hjelp, og plutselig dukker det opp en snømann! Han er sendt på oppdrag fra selveste julenissen for å hjelpe Ada på veien. Les mer om forestillingen her.

Årets billetter til BORIs juleforestilling selges til den utrolige prisen av kr 95 pr billett! Ordinær pris er kr 450 for voksen og kr 375 for barn.

Billettene legges ut for salg mandag 10. oktober kl. 16:00. Maks 4 billetter pr. medlem. Ikke vent for lenge med å kjøpe billett, for til denne prisen vil billettsalget gå fort. Billettene kan bestilles hos Lillestrøm Kultursenter på telefon 64 84 55 50, kjøpes ved fremmøte på Lillestrøm Kultursenter eller via nettet.

Kjøpe via nettet? Da kan du klikke på denne linken. Det vil ikke være mulig å kjøpe før mandag 10. oktober kl. 16:00.

Kode ved bestillinger via nettet hos Lillestrøm Kultursenter er: BORI

OPPDATERING: Forestillingen er utsolgt.

Flere artikler