Hopp til hovedinnhold

Evita – rabatterte billetter

Publisert 27. jun. 2017
Medlem

EVITA, en av tidenes mest kjente musikaler, har funnet veien til Lørenskog Hus og nå kan du bruke ditt medlemskap i BORI for å sikre deg billetter til redusert pris. BORI-medlemmer får 20% rabatt på forestillingen som spilles søndag 22. oktober kl. 18.00. Velg billettype Bori medlem og tast inn kode 1220.

Med musikk av Andrew Lloyd Webber og tekst av Tim Rice, er det ikke rart denne musikalen har vært en av tidenes største suksesser. Musikalen har vunnet mange priser og ble også filmatisert i 1996 med blant andre Madonna og Antonio Banderas i rollene.

kjærlighetshistorie

Ekteskapet mellom Juan Perón og «Evita» ble en av det 20. århundrets store kjærlighetshistorier. Da Peron ble utnevnt til president i 1946, fikk Eva Perón en overveldende mottagelse blant folket i landet, som etter hvert så henne som en slags helgen. I sin kamp for de fattige ble hun landets mest omtalte og populære kvinne.

Selv etter at hun fikk livmorkreft fortsatte Eva Perón med velgjørenhetsarbeidet og talene til folket. 1. mai 1952 holdt hun sin siste opptreden fra balkongen på Casa Rosada. «Jeg er bestandig hos dere i kampen – i går, i dag og i fremtiden! Jeg er med dere som en regnbue mellom dere og vår leder Perón». Etter talen var hun så utmattet at mannen måtte bære henne tilbake til sengen, og to måneder senere mistet presidenten sin kone, kollega og mest hengivne tilhenger.

Musikalen EVITA er en rørende og sterk historie om den fattige jenta fra landsbygda som endte opp som Argentinas mektigste kvinne. Vi følger Evitas liv, fra barndommen og til hennes død i 1952.

Med tidløse og vakre melodier og engasjerende scener, er EVITA en fullkommen og spennende musikal som passer for alle.

Musikalen fremføres med fullt orkester, kor, dansere og sangsolister.

Rabatten gjelder kun på forestillingen den 22. oktober kl. 18.00.

Bestill billetter her

Flere artikler