Hopp til hovedinnhold

Pallplassen, Lørenskog Stasjonsby – bruk medlemskapet ditt til å kjøpe en bolig!

Publisert 10. feb. 2021
Medlem

Høyt og fritt med vidt utsyn fra åsen bak Luhr Skole skal det bygges ca 290 leiligheter. 48 av disse er klare for salg, og det er i hus B og C. Her vil du finne flere typer leiligheter, alt fra 2-roms på 37,5 kvm til 4-roms på 118 kvm. Pris fra kr 2 900 000.

Alle leilighetene leveres med ca 2,6 meter takhøyde og store vindusflater som gir gode lysforhold. I tillegg får alle privat uteplass i form av markterrasse, balkong eller takterrasse. Det blir garasjeanlegg under husene med heis opp til alle leilighetsplan. Beboerne kan også nyte godt av en kombinert smørebod/sykkelverksted.

Det vil bli opparbeidet store og flotte uteområder hvor den naturlige vegetasjonen fra omkringliggende landskap hentes inn mellom bebyggelsen. Utearealene til Pallplassen er utformet med gode oppholdsplasser, og områder for lek og rekreasjon.

Det er også laget en interaktiv modell for Lørenskog Stasjonsby. Lenken under tar deg til en ekstern server, hvor du kan bevege deg rundt i boligprosjektene på Lørenskog Stasjonsby. Her kan du velge klokkeslett for å se når solen treffer den enkelte boligen, se intern beliggenhet og oppleve utsikten fra hver bolig. Merk at det kan være litt ventetid før man får opp modellen, men den er verdt å vente på.

Interaktiv modell finner du her: https://webmodell.no/stream/?id=sAPviZXPX7B9aOHkeIRY

NB! Det vil ikke være fellesvisning, så alle som ønsker visning må ta kontakt med en av selgerne for å avtale tidspunkt for visning i visningshuset i Ødegårds vei 10. I visningshuset vil man også se en fysisk modell av prosjektet.

Kontaktinfo. til selgerne:

Her finner du prospektprisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må fylle ut kjøpstilbud og sende dette til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 17. februar kl. 12:00.

 

Flere artikler