Hopp til hovedinnhold

Smestadtunet trinn 2 i Rælingen – BORI-medlemmer benytt dere av forkjøpsretten!

Publisert 13. aug. 2020
Medlem

Alle boligene i første salgstrinn ble revet vekk! Nå lanseres salgstrinn 2 som vil bestå av tre flotte boligmodeller med størrelser på 107, 139 og 202 kvm BRA. Boligene leveres komplett med hvitevarer, ferdigplen og parkering. Priser fra kr. 5 090 000,- og kun kr. 100 000 i forskudd.

Det er visning 17. august kl. 17:00-18:00  i visningssenteret som ligger i Myrvollkroken 72 på Fjerdingby. Følg Nedre Rælingsvei 435, ta til høyre og følg skilting for Sem & Johnsen til visningssenteret!

Et nytt trivelig nabolag

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser i nærheten. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Smestadtunet vil ved ferdigstillelse bestå av 58 moderne boliger med god standard. Det tilrettelegges for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor. Her er det bare å begynne å glede seg!

Her finner du prospekt, prisliste og budskjema, her kan du lese mer om prosjektet.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen torsdag 20. august kl 12:00.

 

 

Flere artikler