Hopp til hovedinnhold

Sommer og medlemsfordeler

Publisert 17. jun. 2020
Medlem

Medlemsdager og gode tilbud til deg som er medlem av BORI! Husk å benytte deg av medlemsfordelene på ferien din i år, vi har avtaler med butikker i store deler av hele Norge.

Sommerdekk og hjulpakker hos Dekk1!

Skal du på bilferie i sommer? Pass på at bilen er i tipp topp stand om du skal bruke sommeren i år på bilferie i Norge. Dekk1 har kampanje på sommerdekk og hjulpakker frem t.o.m. 30. juni. I tillegg får du 5 % bonus på hele kjøpet!

Hjulpakken består av 4 felger og 4 dekk – ferdig montert på bil!

Les mer her

Klar for en digital sommerferie?

Gå ikke glipp av medlemskampanjen hos IT Marked torsdag 18. til søndag 21. juni! Du får dobbel bonus, 10 %, på nesten ny iPhone, PC, iPad og mer!

IT marked tilbyr nesten nytt IT utstyr og mobiler for veldig lave priser. Les mer her

 

Norgesferie med tannverk?

Husk at Colosseum har klinikker over store deler av landet, og tilbyr akutt behandling av tannskader. Du får 5 % bonus på alle behandlinger og 10 % rabatt på tannsjekken.

Les mer her

 

Planlegger du vennemiddager eller hagelunsjer i løpet av sommeren?

Kjøp inn det du trenger hos Tilbords, som har en mengde fantastiske spesialtilbud og 200,- i rabatt ved handel for 400,- på fullprisvarer (enkelte unntak). Gjelder t.o.m. 21. juni i butikk og på tilbords.no. I tillegg får du 5 % bonus når du handler i butikk!

Se alle tilbudene

 

Hurtigruten seiler fra 16. juni!

Endelig kan Hurtigruten seile igjen! Bli med på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten i sommer. Du får 5 % bonus (gjelder reiser over ett døgn). Gratis for de under 16 år.

For å få 5 % bonus på reisen bestiller du via Boreal Reiser på tlf: 51 82 02 10 eller via e-post: reiser@boreal.no

 

Bilferie i år? Thon Hotels møter deg langs veien!

Hos Thon Hotel får du opptil 25 % rabatt med full fleksibilitet og frokost! Som medlem i boligbyggelag er du alltid garantert 12 % rabatt, inkl. frokost.

Trykk her for vakre og spennende forslag til reiseruter i Norge med gode hotelltilbud langs veien. Bestill ditt hotellopphold her

 

Bo på ditt norske favoritthotell i år – få opptil 50 % rabatt på bestillingen!

Nå har sommeren endelig kommet, og det nærmer seg ferie! Noen foretrekker å tilbringe ferien på sitt hjemsted, mens andre ønsker å ta seg en skikkelig god Norgesferie. Hotell for medlemmer er ca. 20 % billigere enn de største bookingsidene på nett, og du kan få opptil 50 % rabatt på bestillingen. Vi har lagt til en rekke nye byer og hoteller over hele Norge, så nå kan du støtte norske hoteller og en norsk bookingportal. I tillegg til gode priser får du 2 % bonus på toppen.

For å se priser og bestille: 1. Logg inn på Min side 2. Velg «Medlemskap» 3. Klikk på Logg inn på Hotell for medlemmer

 

Pass på at du får bonuskronene dine!

Den 01.05. endret vi rutinen for opptjening av bonuskroner. Nå må alle medlemmer ha registrert betalingskort på Min side på web eller i app, for å få bonus når de handler. Da får du bonus hver gang du betaler med betalingskortet i butikker med medlemsfordeler. Har du kr 100 eller mer på bonuskonto? Da kan du overføre penger direkte til din bankkonto.

Se alle dine medlemsfordeler

Flere artikler