Hopp til hovedinnhold

Trinn 3 av populære Smestadtunet – bruk forkjøpsretten din!

Publisert 17. sep. 2020
Medlem

Du som er medlem av BORI, har nå mulighet til å kjøpe bolig i Smestadtunet i Rælingen før ordinær salgsstart.

Dette trinnet består av 7 flotte boligmodeller på 107 kvm BRA. Boligene på Smestadtunet leveres komplett med hvitevarer, ferdigplen og parkering. Priser fra kr 5 190 000.

Smestadtunet i Rælingen er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. På Smestadtunet har du skole og barnehage i umiddelbar nærhet, skogen utenfor døra og gode kollektivforbindelser i nærheten. Lillestrøm ligger 10 minutter unna med bil og herfra tar toget kun 10 minutter inn til hovedstaden.

Smestadtunet vil ved ferdigstillelse bestå av 58 moderne boliger med god standard. Det tilrettelegges for et godt nabolag med sosiale møteplasser og lekeplasser til glede for liten og stor. Her er det bare å begynne å glede seg!

Her finner du prospektprisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Det vil være forhåndsvisning onsdag 23. september kl 16:00-17:00. Visningen avholdes i visningssenteret på tomten. Her kan du snakke med megler fra Sem & Johsen, se på tomten og bli bedre kjent med ditt kommende nabolag. Adresse: Følg Nedre Rælingsvei 435, ta til høyre og følg skilting til visningssenter.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett på sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen torsdag 24. september kl 12:00.

Flere artikler