Hopp til innhold

BORI - en nasjonalt ledende aktør

BORI BBL er et av Norges største boligbyggelag i antall boliger til forvaltning. Som eneste boligbyggelag i Norge er vi en ISO 9001:2015 sertifisert kompetansevirksomhet og totalleverandør av boligrelaterte tjenester til forvaltede borettslag og sameier, og våre medlemmer. 

BORI skal skape verdier for medlemmer, kunder og lokalsamfunn gjennom boligutvikling og boligrelaterte tjenester. Vi er en medlemsorganisasjon som gjennom egen byggevirksomhet, utstrakt samarbeid med andre boligbyggelag og boligutviklere tilby boliger på forkjøpsrett for våre medlemmer nasjonalt. BORI har utviklet seg fra å være et lokalt boligbyggelag og boligutvikler på Romerike, til et konsern med nasjonale leveranser.

Forkjøpsrett for medlemmer

For de fleste BORI-medlemmer er det forkjøpsretten som oppleves som den største fordelen, og hos oss har du forkjøpsrett på en rekke nye og brukte boliger over hele Norge. Det skal lønne seg å være BORI-medlem, også i perioder hvor du har dekket ditt boligbehov. BORI-medlemskapet ditt gir deg tilgang til gode rabattavtaler innen blant annet forsikring, bolig, interiør, kultur, ferie og fritid.

Boligforvaltning og boligrelaterte tjenester

BORI bistår en rekke borettslag og eierseksjonssameier over hele Norge med forvaltning- og regnskapstjenester. Vi er spesialister på boligforvaltning for frittstående og tilknyttede borettslag og eierseksjonssameier. Forvaltede boligselskap har tilgang til en rekke storkundefordeler via BORI, blant annet forsikring, bredbånd, TV og strøm til fellesareal.

BORI er en totalleverandør og kan tilby tjenester knyttet til blant annet boligleie- og utleie, byggtekniske tjenester knyttet til rehabilitering av borettslag og sameier og boligsalg.

Seksjonering og etablering av boligselskap

BORI har bred kompetanse i å seksjonere og etablere borettslag og eierseksjonssameier. I kraft av vår kompetanse bistår vi en flere store boligutviklere nasjonalt med deres boligprosjekter.

Samfunnsansvar

I BORI er vi opptatt av de lokalsamfunn hvor våre medlemmer og kunder befinner seg. Vi bruker tid og penger på å bidra selv, og vi har etablert et eget sponsorfond for å yte støtte til andre som jobber for det samme. I tillegg til BORI-fondet bistår BORI med lokale sponsorbidrag innenfor kultur og idrett, bistand til veldedige formål m.m. Vi er opptatt av å ha kunnskap om de lokalsamfunn hvor våre medlemmer og kunder befinner seg slik at vi kan yte tjenester som tilrettelegger for gode bo- og oppvekstmiljøer. Les mer om BORI-fondet her.

Vedtekter

Her kan du lese vedtektene til BORI BBL.

 

Ledergruppe

Johnny Brevik

Administrerende Direktør

Telefon
959 88 888
E-post

Runa Bjerkomp

Forvaltningsdirektør

Telefon
959 88 856
E-post

Ingvild Falkenberg Udahl

Daglig leder Sebra Forvaltning AS

Telefon
900 48 125
E-post

Hans Christian Hjelseth

Daglig leder BORI Utleiemegler / Utleieforvalter

Telefon
900 91 194
E-post

Liv Kari Øian Bystrøm

Økonomidirektør

Telefon
476 02 717
E-post

Geir Opedal

Direktør BORI Utbygging

Telefon
913 30 807
E-post

Henriette Carstensen

Salg- og markedsdirektør

Telefon
994 01 133
E-post