Hopp til innhold

Om oss

BORI BBL har utviklet seg fra å være et lokalt boligbyggelag på Romerike til en organisasjon som leverer forretningsførsel og bygger boliger til forkjøpsrett for våre medlemmer over hele landet.

Vi har bygget og forvaltet lokalsamfunn siden 1946. Vår solide erfaring og kompetanse gir våre kunder forutsigbarhet, enten vi bygger nytt eller forvalter eksisterende borettslag og sameier. BORI skal skape verdier for medlemmer, kunder og lokalsamfunn gjennom boligutvikling og boligrelaterte tjenester.

Forkjøpsrett

For de fleste BORI-medlemmer er forkjøpsretten den største fordelen med medlemskapet. Med medlemskap hos oss kan du kjøpe nye og brukte boliger over hele Norge. Vi har i tillegg gode rabattavtaler innen blant annet forsikring, byggevarer, interiør og kultur.

Forvaltning

Vi hjelper borettslag og sameier med regnskap og drift. BORI er spesialister på boligforvaltning. Vi er forretningsfører for rundt 750 boligselskaper med til sammen 31 000 boliger. Vi leter alltid etter de beste løsningene som dekker medlemmers, kunders og lokalsamfunnets nåværende og fremtidige behov. Som eneste boligbyggelag i Norge er vi ISO 9001:2015-sertifisert, som stiller strenge krav til det vi gjør.

Totalleverandør

BORI BBL tilbyr tjenester innen utleie, rehabilitering og boligsalg. Vi seksjonerer og etablerer borettslag, sameier og kombinasjonsbygg, og vi bistår boligutviklere med deres prosjekter. Vi setter retning for kvalitet og vekst gjennom avtaler, lover og forskrifter. Vi er en totalleverandør med fokus på kvalitet, kompetanse og spesialisering i alle ledd.

Fellesskap

BORI ønsker å tilby boliger der folk trives i fellesskap. Vi ser etter miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger tilrettelagt for alle. Vi er opptatt av lokalsamfunnene til våre medlemmer, og vi bruker tid og penger på å bidra til å bygge gode lokalsamfunn. Gjennom blant annet BORI-fondet sponser vi kultur og idrett for barn og unge.

Vedtekter

Her kan du lese vedtektene til BORI BBL.

Bærekraftrapport

 

Ledergruppe

Johnny Brevik

Administrerende Direktør

Telefon
959 88 888
E-post

Runa Bjerkomp

Forvaltningsdirektør

Telefon
959 88 856
E-post

Hans Christian Hjelseth

Daglig leder BORI Utleiemegler / Utleieforvalter

Telefon
900 91 194
E-post

Liv Kari Øian Bystrøm

Økonomidirektør

Telefon
476 02 717
E-post

Geir Opedal

Direktør BORI Utbygging

Telefon
913 30 807
E-post

Henriette Carstensen

Salg- og markedsdirektør

Telefon
994 01 133
E-post