Hopp til hovedinnhold

Migrering til Styret.com

Nå endrer BORI datasystem fra Hårfagre til Styret.com. Som tidligere kommunisert skifter BORI datasystem/forvaltningssystem. Det innebærer en ny styreportal for dere som er styremedlemmer.

Publisert 28. nov. 2022
Lesetid: 1 min.
Styret

Dato for overgangen er fastsatt til 1. desember 2022. Det vil bli sendt ut en melding til samtlige styremedlemmer om nytt brukernavn og passord til den nye styreportalen etter overgangen. BORI tilbyr også opplæring til alle styrer gjennom flere kanaler.

Dere i styret trenger ikke foreta dere noe annet enn å logge dere inn i styreportalen. BORI flytter over all data dere eventuelt har lagret i styreportalen deres per i dag. Noe informasjon vil ligge der når dere logger dere inn første gang, noe kommer etter hvert.

Med overgang til nytt system kan det dukke opp uforutsette hendelser. Vi håper derfor på forståelse fra våre kunder om vi bruker noe lenger tid på enkelte leveranser i overgangsperioden. Alle ansatte i BORI har fått et nytt system de skal jobbe i, og det skjer løpende opplæring samtidig med testing av funksjoner i systemet. Vi bestreber å gjøre overgangen så glidende som mulig for alle parter, men er forberedt på noe «barnesykdommer».

Vi er spent og gleder oss til å ta i bruk det nye systemet, så håper vi at dere også vil bli fornøyd med den nye styreportalen.

Opplæring i ny styreportal

BORI tilbyr opplæring til alle styrer gjennom flere kanaler. Vi håper flest mulig styrer ønsker å benytte seg av disse slik at dere får en god start i deres nye styreverktøy.

6. desember 2022 kl 18:00 (fysisk) i Lillestrøm. Meld deg på her
7. desember 2022 kl 18:00 (fysisk) på Mysen. Meld deg på her

Diverse opplærings-hjelpemidler inklusiv en animasjonsvideo ligger tilgjengelig i Styret.com når du har opprettet bruker og logget deg inn. Denne kan du se så mange ganger du ønsker. Hjelpemidlene utvikles kontinuerlig i perioden.

Hvis de fysiske kursene ikke passer eller er tilgjengelig for styret kan vi tilby opplæring via teams. Ta kontakt med deres forvalter og avtal passende tidspunkt. Enten vil det være forvalter som gjennomfører opplæringen eller en representant fra Styret.com (leverandør av ny styreportal).

Hvis vi merker at det er behov for ytterligere opplæring ut over tilbudsalternativene vi allerede har satt opp, vil vi bestrebe å få dette på plass så raskt som mulig.

Informasjon til beboere om Min Side

Min Side vil være nede i en periode i forbindelse med overgangen mellom IT-systemene. Det vil komme mer informasjon om Min Side, om hvordan man logger seg inn etc., når den kobles opp igjen. Ved behov for informasjon som per i dag kan leses gjennom Min Side, ta kontakt med BORI for å få oppgitt denne: tlf. 63 89 02 00 eller firmapost@bori.no

Informasjon om medlemsfordeler og opptjening av bonuskroner

BORI fortsetter med de samme medlemsfordelene som tidligere. Fordi fordelsprogrammet vårt må kobles opp mot vårt nye system vil dette være en prosess som foregår «i kulissene». Det innebærer at medlemssidene går «i svart» for en periode, og at medlemmer i BORI ikke vil ha tilgang til å se opptjent bonus/transaksjoner, ei heller betale ut bonuskroner, i perioden vi jobber med sammenkoblingen. Vi håper at dette skal være på plass igjen i løpet av januar.

Selve fordelene vil derimot fortsette å fungere som normalt i hele perioden. Det vil si at medlemmer fortsetter å tjene opp bonuskroner ved å betale med allerede registrerte kort. Det er kun synligheten og eventuelle redigeringsmuligheter på Min Side som vil være borte i perioden. Har du spørsmål til medlemsfordeler eller andre medlemsrelevante spørsmål, så send gjerne en epost til medlem@bori.no. Vi bestreber å svare ut henvendelser så raskt vi kan.

Flere artikler