Hopp til hovedinnhold

Utsendelse av Varsel om utmelding 2021

Publisert 26. nov. 2021
Lesetid: 3 min.
Medlem

I uke 47 har vi sendt ut Varsel om utmelding til de av våre medlemmer som ikke har innbetalt årskontingenten for 2021.

Har du mottatt Varsel om utmelding, må du innbetale fakturaen for å ikke bli automatisk utmeldt av BORI.

I henhold til BORIs utfyllende regler skal medlemmer som har utestående kontingent ved årets slutt, strykes fra vårt medlemsregister. Sletting av medlemskap betyr at all ansiennitet blir slettet, og du får den ikke tilbake ved ny innmelding i BORI BBL. Ved utmelding mister du også tilgangen til ca. 76 500 boliger på forkjøpsrett og mange andre medlemsfordeler.

Ønsker du ikke å være medlem lenger, anbefaler vi deg å overføre medlemskapet til noen i familien din slik at de kan dra nytte av ansiennitet du har samlet. Dersom du ønsker å overføre medlemskapet ditt, må utestående kontingent innbetales før medlemskapet kan overføres.

Har du mottatt krav på et medlemskap knyttet til et dødsbo, må du/dere som arvinger avgjøre om medlemskapet skal overføres til noen i familien eller om det skal avsluttes. Ønsker du/dere å overføre et medlemskap knyttet til et dødsbo, må uskifte-/skifteattest vedlegges. Arvinger som framkommer på skifteattesten må samtykke i overføringen. Ønsker du/dere å stoppe medlemskapet, så vil dette skje automatisk ved årets slutt hvis medlemskontingenten ikke blir innbetalt for 2019.

Vi anbefaler deg å beholde medlemskapet selv om du ikke har brukt for det akkurat nå. La ansienniteten stå å vokse til den dagen du skulle trenge en bolig. I mellomtiden kan du benytte deg av medlemsfordelene du har via BORI. Husk at BORI er mer enn bare forkjøpsrett. Som BORI-medlem får du bonus og rabatter på en rekke varer og tjenester som f.eks. byggevarer, interiør, forsikringer, kulturopplevelser og mye annet!  Ved å bruke medlemsfordelene dine sparer du fort inn medlemskontingenten opptil flere ganger. Les mer om medlemsfordelene dine her.

Har du spørsmål vedrørende kravet, anbefaler vi deg først å titte på Ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svar her, så ta kontakt med oss på tlf. 63 89 02 00 eller e-post medlem@bori.no.

Flere artikler