Hopp til innhold

BORI-KONSERTEN – ÅRETS KONSERTOPPLEVELSE TIL RABATTERT PRIS!

I samarbeid med Byfesten Lillestrøm presenterer BORI en storslått konsertopplevelse med ARIF på Stortorget i Lillestrøm den 14. juni 2023 kl 20:00. Dette vil du ikke gå glipp av!

Publisert: 1. mars Lesetid: 1-3 minutter
Artisten ARIF

Som BORI-medlem kan du nå sikre deg én av 600 billetter til rabattert pris, kr 450 (kr 575 uten medlemskap). En billett per medlem.

BORI ønsker å støtte opp om de lokalsamfunn vi er en del av og der våre medlemmer holder til. Gode bomiljø er viktig for oss! Derfor inviterer vi igjen til BORI-konsert i samarbeid med Byfesten. Scenen på Stortorget blir den største konsertscenen på årets byfest, og her vil du kunne oppleve ARIF.

ARIF har siden han ble kåret til årets Urørt i 2013, rukket å bli en av landets mest kritikerroste og populære artister. Han har siden den gang gjort mye, inkludert Spellemannpris, utsolgte turneer, listesuksess, TV-opptredener, skuespill, store festivaler, nominasjoner og solgt til platina.

Billetter kan kjøpes på Lillestrøm Kultursenters hjemmeside, her. Alle BORI medlemmer får tilsendt nyhetsbrev med rabattkode og informasjon om hvordan denne benyttes. Ikke mottatt nyhetsbrevet? Send en e-post til medlem@bori.no

Velkommen til en fantastisk opplevelse!