Hopp til hovedinnhold

BBLiD – innlogging til digitale årsmøter og generalforsamlinger

Publisert 25. jan. 2021
Styret

Lovendring vedrørende digitale møter vil tre i kraft fra 1. april 2021. Dermed er det allerede nå mulig å innkalle til digital generalforsamling/årsmøte forutsatt at selve «møtet» og avstemmingen foregår etter at loven har trådt i kraft. For å kunne delta i digitale møter må eierne ha tilgang til Min side. Vi har laget en guide til hvordan eierne kan danne bruker og logge seg inn, og anbefaler styrene å dele denne oppskriften med eierne så snart som mulig. Vi minner samtidig om at styret også kan publisere informasjon til eierne på Min side, f.eks. vedtekter og husordensregler.

Her er en liten guide som forklarer hvordan eier lager bruker og logger seg inn på Min side/Logg inn med BBLiD:

  • Logg inn med BBLiD dersom du allerede har en bruker
  • Er det første gang du logger deg på klikk på «Registrer bruker» for å opprette en BBLiD. Tast inn e-post eller telefonnummer som registrert hos BORI, og opprett passord. Du vil få tilsendt en pin-kode som du må taste inn for å bekrefte din identitet.

Opplever du problemer med å logge inn, kan du kontakte BORI på e-post portal@bori.no slik at vi kan hjelpe deg. Ofte når det er problemer med innlogging er det fordi det ikke er samsvar med tidligere registrerte opplysninger, oppgi derfor både e-post og telefonnummer når du henvender deg til oss for hjelp.

Logg inn med BBLiD her. 

Slik ser innloggingen ut:

Flere artikler