Hopp til hovedinnhold

I uke 38 blir det HMS-uke

Dette året har vi mye fokus på HMS arbeidet i borettslag og sameier. Vi har jobbet med å lage et bredere HMS-tilbud, siden styrene har ulike behov for oppfølging og hjelp i HMS arbeidet.

Publisert 02. sep. 2022
Lesetid: 1 min.
Styret

Det resulterte i to nye tilbudspakker som ble lansert våren/sommeren 2022. Nå tilbyr vi to rimeligere og enklere HMS-pakker i tillegg til en mer omfattende pakken som vi har hatt siden 2020. Eksisterende kunder kan bytte til de nye pakkene ved revisjonen i 2023. Tilbudene er blitt godt mottatt og vi gleder oss til å presentere dem for enda flere.

Vi topper nå feiringen rundt disse nye pakkene med en HMS-uke som vi arrangerer i uke 38. Det vil bli fokus hver dag på HMS via digitale kanaler som Facebook, bori.no og Portalen.

Det vil også være et seminar i HMS-uken som arrangeres av HMS-rådgiver Cecilie Hansen, onsdag 21. september på Lillestrøm Kultursenter. Temaet er blant annet hvorfor sameier og borettslag trenger HMS system, mer informasjon og påmelding til seminaret finner du her. 

Ved forespørsler og spørsmål kan Cecilie kontaktes på telefon 472 53 267 eller e-post cecilie.hansen@bori.no.

Vi gleder oss til HMS uken, og vi håper dere får glede og nytte av den, samt at så mange som mulig melder seg på seminaret

Flere artikler