Hopp til hovedinnhold

TV fra Telia

Publisert 31. mar. 2022
Lesetid: 3 min.
Styret

En verden av underholdning

Tekst og bilde: Telia

Med markedets bredeste utvalg av TV og strømmetjenester, får du tilgang til et enormt underholdningsunivers.

– Mange bruker mye penger på ulike strømmetjenester, og flere av oss er ikke engang klar over hva vi abonnerer på. Med Telia Play får du samlet alt på ett sted. Det gir bedre oversikt, og kan spare deg for unødvendige utgifter, sier Mette Valskaar, Kommersiell sjef for TV&Underholdning hos Telia.

Ifølge Valskaar har særlig borettslagskundene mye åmtjene på en utstrakt bruk av Telia Play. Gjennom TVavtalen din får du nemlig
tilgang til de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene.

Vil du for eksempel se en serie på HBO Max, kan du velge strømmetjenesten i Valgmenyen, og så aktiveres den umiddelbart. Du kan når som helst bytte ut en strømmetjeneste med en annen, og slipper å binde deg opp for lengre perioder av gangen, forklarer hun.

Spennende nylanseringer

I disse dager utvides tilbudet med enda mer av det innholdet kundene etterspør. Vi er stolte av å fortelle at Netflix nå er tilgjengelig i Valgmenyen, slik at du kan velge den inn med TV-poengene dine. Snart lanseres også TV2 Play. I tillegg vil du få tilgang til strømmetjenesten Nordisk Film+ og hele NRK-arkivet – uten ekstra kostnad.

Som Telia-kunde kan du dermed benke deg ned foran TV-en med alle de mest populære strømmetjenestene samlet på ett sted. Vi nevner i fleng: Netflix, TV2 Play, HBO Max, Viaplay og Paramount+. Snart blir også Valgmenyen integrert i Telia Play, slik at det blir enda enklere for deg å velge det innholdet du vil – når du vil og hvor du vil.

– Du trenger ikke å tenke på hvilken strømmetjeneste som viser dine favorittserier eller ditt favorittprogram. Alt innholdet finner du i Telia Play. Du kan ganske enkelt bare søke opp den serien eller programmet du vil se, så dukker den opp og du kan velge inn den aktuelle strømmetjenesten, forklarer Valskaar entusiastisk.

Se hva du vil når det passer deg best

TV fra Telia gir deg full frihet, og tilgang til det aller meste av strømmetjenester og TV-innhold som finnes der ute. Du kan med
andre ord se nesten hva du vil, akkurat når du vil.

– Det er helt opp til deg å sette sammen din egen underholdningspakke med de strømmetjenestene og TV-kanalene du vil ha, sier Valskaar.

Appen Telia Play er tilgjengelig på Telia box, Apple-TV, Chromecast, nettbrett, mobil, pc – og nå også på Android Smart TV. Den gir deg mulighet til å veksle mellom ulikt innhold hos de ulike strømmetjenestene. I tillegg finnes en egen Netflixknapp på Telia box, som tar deg rett inn i universet til den populære strømmetjenesten.

Ved hjelp av TV-poeng velger du ditt eget innhold. Du kan velge ut og inn så ofte du ønsker, og alt er sømløst tilgjengelig i Telia Play på tvers av alle enheter, forklarer Valskaar, og legger til:

– Og er dere flere i husstanden, og vil ha tilgang til for eksempel både HBO Max og Viaplay samtidig, kan du enkelt kjøpe noen ekstra TV-poeng på Min Side.

 

Telia tilbyr egne TV- og internettpakker til BORIs forvaltede boligselskap, mer informasjon finner du i Portalen. 

 

Flere artikler