Hopp til hovedinnhold

Ræder Bing advokatselskap viderefører samarbeidet med BORI

Bing Hodneland advokatselskap og advokatfirmaet Ræder har slått seg sammen med virkning fra 1. oktober 2023. Nye Ræder Bing advokatfirma AS viderefører samarbeidet med BORI om storkundefordelen til styrene i alle boligselskap som har forretningsførsel hos oss.

Publisert 27. okt. 2023
Lesetid: 1 min.
Styret

Alle pågående oppdrag videreføres, og rammeavtalen knyttet til storkundefordelen løper videre. Tilbudet om 30 minutters gratis bistand med generell rådgivning videreføres, og det samme gjelder rabatterte pris på kr 2 700 eks. mva pr time for oppdrag som krever videre oppfølging.

Ræder Bing er en anerkjent aktør som dekker en rekke fagfelt og består av nærmere 90 advokater, hvorav omtrent 35 har eiendom og entreprise som spesialområder.

Våre kontaktpersoner for styrene vil fortsatt være Hodneland og Haugaard. Du kan gjerne kontakte dem på telefonnummer 23 27 27 00, eller send en forespørsel til post@raederbing.no. Deres nye kontor er i Bjørvika, Oslo. For mer informasjon om Ræder Bing advokatselskap, se raederbing.no

De ser frem til å fortsette å bistå styrene som har forretningsførsel hos BORI med årsmøter, generalforsamlinger, vedlikeholdsprosjekter, utbygging eller salg, brudd på husordensregler, bruk av fellesarealer og alle andre juridiske problemstillinger som måtte dukke opp.

Vi oppfordrer styrene å ta kontakt for bistand – også før prosjektet starter, møtet avholdes, kontrakten signeres eller problemene oppstår.

Flere artikler